Princeska reši časovno stisko


Tokratna voščilnica je nastala v sodelovanju z blogom z izzivi CRAFT-alnica, kjer smo si s puncami izbrale temo pastelno. Moram priznati, da je ta tema meni čisto pisana na kožo, saj obožujem pastelne barve, ker so tako nežne in jih je tako enostavno kombinirati med seboj.

Ravno zaradi svoje nežnosti, zaradi katere barve ne "kričijo" ven in tako posledično tekmujejo za pozornost, ampak se med seboj lepo dopolnjujejo in prehajajo ena v drugo, ne da bi nam bilo potrebno preveč razmišljati o pravilni postavitvi barv.Moram priznati, da sem bila prejšnji teden precej na tesnem s časom in sem se zato odločila izdelati voščilnico, ki je narejena zelo hitro (v samo 15 minutah - kar je zame ekstremno hitro=) a da vseeno ohrani moj stil in da bom lahko uporabila vse barve.

Na pomoč mi je priskočila kolekcija papirjev Sladka mala Princeska, s pomočjo katere sem zajela čisto vse barve + ker komplet vsebuje tudi 4 liste s princeskami, sem lahko le to izrezala kar iz njih. Če pa bi potrebovala večjo princesko, pa jo najdeš na platnici paketa in to v rjavi in blond barvi.

Blondi princeska namreč predstavlja mojo Lotico, rjavolaska pa Lizico :)Če bi uporabila bolj otroški oz. rojstnodnevni napis, bi voščilnico lahko podarila deklici za rojstni dan. A sem se raje odločila za tale napis in bom voščilnico poslala prijateljici, ki mi veliko pomeni, čeprav se res zelo poredko vidiva, a me vsake toliko razveseli, ko me njena voščilnica pričaka v nabiralniku.

Res ni več ne otrok ne najstnica, a ima tako kot jaz rada otroške motive, zato sem sigurna, da ji bo voščilnica všeč in da jo bo napis zelo razveselil.

Sama postavitev je zelo enostavna in simetrična. Ima pa, če dobro pogledaš, beli hribček (katerega sem naredila, da je voščilnica bolj razgibana, kot bi bila če bi samo ravno odrezala bel papir) enake šive ob robu, kot vanilija papir s pikicami.To sem naredila čisto preprosto. In sicer sem oba (belega in vanilija) papirja izrezala s pravokotnikom. Vanilija izrezek sem ohranila, belega pa sem s šablonico obrezala tako, da sem dobila nežen hribček in ga nato samo prilepila na vanilija papir.

In to je cela umetnost.

Sedaj pa si ti na vrsti :) V komentarju mi prosim povej ali moraš tudi ti kdaj narediti kakšno voščilnico na hitro in kako se zadeve lotiš + seveda, če imaš kakšen nasvet v rokavu :)

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!