Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prisrčen objem zaljubljenih ptičkovHej hej...

Danes imam zate pripravljeno tako simpatično in zelo enostavno voščilnico s še bolj enostavnim ozadjem, ki sem ga naredila tako, da sem tisti del voščilnice, ki je za ptičkoma, nežno posenčila z modro (Broken China) Distress blazinico, tako da sem dobila enakomerno "packo".

Potem sem dodala še pikice, ki pa sem jih poiskala po setih štampiljk, ki jih imam na zalogi. Tiste čisto drobne pikice pa sem naredila kar s pomočjo čopiča. In sicer sem zadnji del ročaja nežno pomočila v blazinico in z njim potapkala po modrem delu, da sem voščilnici dodala razigranost.Ptička sem tokrat pobarvala v nežni sivi (distress blazinica Pumice Stone), za zimske dodatke pa sem izbrala umazano roza (distress blazinica Victorian Velvet) blazinico. Pikice pa sem želela bele barve in ker se mi ni dala pri barvanju kape preveč paziti, sem potem čez pobarvala kar z belim markerjem.

Spodnji pravokotnik pa sem posenčila z isto modro (Broken China) distress blazinico, le da sem tokrat bolj pritisnila in nanesla več barve, da sem dobila močnejšo barvo. In ko se je potem vse skupaj dobro posušilo, sem z bisernim embosing prahcem embosirala še napis.Ptička in moder kartonček sem prilepila s 3D blazinicami, da je voščilnica dobila še malce globine in postala bolj razgibana.

Tole voščilnico bi lahko uporabila za prihajajoče valentinovo, ampak ker jaz nisem ravno tisti tip človeka, ki bi veliko dala na ta praznik, bo tale voščilnica namenjena nekomu samo zato, da mu polepšam dan.

Ker pač v teh časih so taki papirnati objemi tisti, ki jih lahko delimo kolikor nam jih srce poželi.Upam, da sem s tole voščilnico navdušila tudi tebe, da boš tudi sama naredila kakšno voščilnico za svoje prijatelje in jim tako z njo polepšala dan.

Za danes je to iz moje strani vse.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj