Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan 1

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hojla... Že prav lepo smo zakorakali v poletje in tudi za temperaturo ne moremo reči, da nas je te dni pustila na cedilu, saj je te dni res poletno vroča :) In da samo poletje ne bo samo dopustniško obarvano, sem se odločila, da ti pripravim prav posebno delavnico imenovano Poletne ustvarjalne radosti...
 
  • Na delavnici ti bom tekom julija pokazala različne stile ustvarjanja in prav vse bo povezano s poletjem oz. boš lahko izdelke uporabila v prihajajočih poletnih dneh :) Čeprav si pri meni večinoma navajena na voščilnice, jih bo tokrat precej manj, saj je mogoče čas, da poleg voščilnic pokažem še kakšen drugi izdelek :)
 
  • Same objave se bodo vrstile vsake dva dni in to vse do konca julija... In kaj je najboljše pri vsem tem? Da je delavnica popolnoma brezplačna in da bodo izdelki večinoma precej enostavni, tako da jih lahko izdela čisto vsak, tudi tisti, ki povečini sami ne ustvarjajo veliko.
 
  • Ok pa dovolj govoričenja :) Čas je za naš prvi letošnji video vodič v okviru delavnice Poletne ustvarjalne radosti...
  naslov-na-blogu-dan-1  
  • Za današnji dan sem ti pripravila video vodič, kako si lahko čisto sama doma izdelaš čudovite uhančke... Hitro, enostavno in brez packanja :) Poleg tega pa tu ne potrebuješ ne vem kakšnih fancy pripomočkov, da si jih lahko izdelaš :)
 
  • Čeprav so ti uhančki tako zelo enostavni za izdelavo, so meni še vedno zelo ljubi, ker jih lahko izdelaš praktično neskončno mnogo različnih, tehnika je pa ena sama :) Potrebuješ samo papir z vzorčkom, lepilo Glossy accent, lepilo E6000 ali lepilo za nakit, škarje, stekleno kapljico in pa osnovo za uhančke. Ja to je vse, kar potrebuješ, da si lahko izdelaš čudovite uhančke. In ker so tako hitro narejeni, si jih lahko izdelaš za vsak poletni dan svoje :)
  pur-uhancki-s-stekleno-kapljico-podpis  
  • Uhančki pa so tudi čudovito darilo za rojstni dan, ali pa kar tako za lepši dan... Taka darilca presenečenja so meni še najbolj ljuba, saj jih prejemnik ne pričakuje in je res veselje videti iskren nasmeh na obrazu ob predaji darilca...
 
  • Verjetno te sedaj že zelo zanima kako si lahko tudi sama izdelaš tale čudovite uhančke... Potem te prav lepo vabim h ogledu spodnjega videa, kjer sem ti vse skupaj zelo nazorno pokazala :)
   
  • Za danes je to vse. Upam, da se z mano tudi ti veseliš naše nove poletne delavnice in da se vidimo oz. beremo zopet čez dva dni :) Do takrat pa se imej kar se da lepo in uživaj v čudovitem vikendu, ki je pred nami :) Pozdravček,
  podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu  

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj