Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #13

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hej hej... Danes se ti oglašam iz prevročega Punata, kjer bomo letos prvič po treh letih preživeli teden dni dopusta :) Čeprav bi se mogoče spodobilo, da ti pokažem kakšno morsko voščilnico ali kaj podobnega, pa imam tokrat zate še eno voščilnico knjigico, ki je nastala pred odhodom na dopust :)
  naslov-na-blogu-dan-13  
  • Tokratno knjigico sem izdelala za krst malega škratka in končno sem prišla tudi do možnosti, da izkoristim čudovito novo Baby kolekcijo Maja Design papirjev... Naravnost jih obožujem... Pa saj to že veš kajne? Med seboj sem pokombinirala različne fantovske in nevtralne motive, ki se jih najde v tej kolekciji :)
  knjiga-voscilnica-za-sv-krst-fantovska-zaprta-podpis  
  • Na prvi strani pa sem seveda uporabila tudi čudovit izrezek spečega otročka na lunci, ki je ena mojih najljubših Cottage Cutz šablonic... Sploh se je ne morem naveličati in jo lahko uporabljam znova in znova :) Tudi pri tokratni knjigici, sem svojo inspiracijo črpala pri Aleksandri iz Voščila.com, ki ima res čudovite izdelke :)
  • Samo knigico si lahko izdelaš čisto enostavno, če slediš navodilom iz spodnjega videa, ki sem ga pripravila že nekaj časa nazaj. Sicer so mere malce druge, ampak ni potrebnega veliko računanja, da si lahko narediš večjo knjigico :) Zelo lepo vabljena h ogledu :)
   
  • Sedaj pa imam zate pripravljenih še nekaj fotografij, da lahko v celoti vidiš kako sama knjigica izgleda :) Jaz upam, da ti bo všeč :)
  knjiga-voscilnica-za-sv-krst-fantovska-odprta-podpis knjiga-voscilnica-za-sv-krst-fantovska-odprta-desna-podpis knjiga-voscilnica-za-sv-krst-fantovska-odprta-leva-podpis  
  • Tako sedaj pa se hitim malo hladiti, ker je tukaj res čisto preveč vroče :) Želim ti en res čudovit teden in kar brez skrbi, se bomo še slišali, tako preko bloga kot tudi preko FB-ja :) Pa tudi naročila bodo odposlana tako kot do sedaj, saj bo za to poskrbela moja sestrica :)
podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj