Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #4

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hej hej... Tale objava bi sicer morala iti ven včeraj, vendar ker smo ravno praznovali svoj že 3-tji rojstni dan, sem jo zato prestavila za en dan :) Upam, da ne zameriš... Bo pa zato, da sledimo urniku, naslednja objava naše brezplačne e-delavnice Poletne ustvarjalne radosti že jutri :)
  naslov-na-blogu-dan4  
  • Izdelava oz. sestava voščilnice ni nič posebnega, zato ti tega tokrat v filmčku ne bom prikazala, ampak ti bom raje z besedami na kratko razložila kako sem jo izdelala.
  porocna-voscilnica-s-pticki-na-veji-podpis  
  • Najprej sem si izrezala tole čudovito vejico in jo pobarvala z distress blazinico, da sem dobila lepo rjavo vejo. Nato sem vejo s tekočim lepilom prilepila na izrezek pravokotnika s šivi in na samo vejo odtisnila oba ptička, note in pa napis. Potem pa sem vzela bel papir, ki je malce večji od pravokotnika s ptički, ga po robovih posenčila z violično distress blazinico in po robovih razcefrala s paper distresserjem. In nasto sem vse skupaj z obojestranskim lepilnim trakom prilepila na osnovo za voščilnico.
 
  • Same ptičke pa sem pobarvala kar z distress markerji in ker jih nisem odtisnila na akvarelni papir, jih nisem smela senčiti z vodo. V takih primerih še kako prav pride čudovit marker za senčenje imenovan Blender pen. Kako ga najenostavnejše uporabljaš z Distress markerji pa preveri v spodnjem kratkem videu.
   
  • To je iz moje strani za danes skoraj vse... Predno se dokončno poslovim, bi te želela samo še opomniti na naše rojstnodnevne dobrotice, ki so res slastne in prav nič ne redijo, tako da si jih lahko privoščiš tudi več na enkrat :) Pozdravček,
banner-na-blogu-za-promocijo podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj