Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #5

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hojla... Današnja objava pa je malce bolj pozna... Ampak nič zato... Bil je tako lep dan, da smo bili verjetno vsi večinoma zunaj na sončku :)
  naslov-na-blogu-pur-5  
  • Za danes sem ti pripravila malo darilno škatlico, ki sem jo oblekla v papir in dodala še malce rožic in čipke, da sem jo malce obogatila :)
  darilna-skatlica-z-rozicami-podpis  
  • Najprej sem celotno škatlico po robovih oblepila z washi trakom. Ta del bi lahko spustila, saj je škatlica tako lepe bele barve. Ampak zaželela sem si malce zlate vmes in sem to najlažje dosegla kar z washi trakom. Potem pa sem z obojestranskim lepilnim trakom prilepila potiskane papirje, ki sem jih prej s pomočjo rezalnika narezala na pravilno velike koščke.
 
  • Na sam pokrov sem ob stranicah prilepila še čipko iz blaga, na vrh pa sem prilepila belo čipko iz papirja, ki sem jo izrezala kar z rezalno šablonico. Nato sem dorisala še malce lažnih šivov oz. črtic z belim in pa zlatim pisalom in na samo čipko prilepila še ročno izdelane rožice.
  darilna-skatlica-z-rozicami-pokrov-podpis  
  • Rožice sem prilepila kar s silikonsko pištolo. Najprej sem prilepila robnih 6 rožic in nato v središče med njimi nanesla precej stopljenega silikona in šele na to prilepila zadnjo rožico. Na tak način sem dobila središčno rožico lepo privzdignjeno :)
 
  • Jaz upam, da ti je današnja škatlica všeč in da tudi sama poskusiš z "oblačenjem" kakšne, saj pride ven zelo lušno darilce :) Predno se poslovim, pa naj te samo še spomnim na naše praznovanje :) Več o tem pa spodaj :)
  banner-na-blogu-za-promocijo podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj