Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #6

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hej... Današnja objava bo precej kratka, saj ti tokrat želim pokazati, kako lahko hitro in enostavno izdelaš čudovit tagec, tudi če nimaš doma naprave Big shot :)
  naslov-na-blogu-pur-6  
  • Tagci so odlična popestritev pri dekoraciji darila in darilnih vrečk, izdelani pa so lahko zelo hitro in enostavno, brez uporabe ne vem koliko pripomočkov :) Jaz sem se tokrat odločila, da za osnovo tagca uporabim kar čudovito štampiljko Hero Arts, s katero sem potem odtisnila čudovit osnovni motiv tagca. Ga obrezala in po robovih za bolj zanimiv videz še razcefrala s Prima pripomočkov za cefranje (lahko pa uporabiš tudi paper distresser).
  PUR-6-tagec-z-metuljcki-podpis  
  • Lahko bi uporabila kar tag tagec kot je in mu dodala samo še vrvico, ampak jaz sem se odločila za malce poživitve, zato sem nanj najprej s sivo Memento Luxe blazinico odtisnila dva metuljčka in nato na njiju prilepila še dva enaka metulja, ki pa sem ju obrezala s škarjami in odtisnila z modro Memento Luxe blazinico. Na tak način, sem dobila lep 3D efekt, poleg tega pa sem se še izognila obrezovanju trupa in pa tipalk :) Za pikico na i, pa sem samo še odtisnila napis, naredila na vrhu luknjico in skoznjo napeljala vrvico. Da je vse skupaj še malce bolj zanimivo, pa sem s prozornim lepilom Multi-medium v mat verziji prilepila še mašnjico :)
 
  • Tagec, ki je izdelan hitro in ga lahko izdelaš tudi čisto zadnjo minutko, predno se odpraviš na praznovanje rojstnega dne ali pa samo na obisk in imaš s seboj malo pozornost :)
 
  • Jaz upam, da ti je tagec všeč in da tudi sama poskusiš z izdelavo podobnega ali pa čisto drugačnega :) Predno pa se čisto poslovim, pa naj te samo še na hitro spomnim na naše praznovanje 3. rojstnega dne :) Več o dobroticah, ki sem ti jih pripravila pa spodaj :)
  banner-na-blogu-za-promocijo podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj