Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #8

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hej... Dva dni nazaj sem ti obljubila, da ti pokažem, kako bom uporabila čudovit srček, ki sem ga izdelala iz ročno izdelanih rožic... In obljuba dela dolg, zato ti danes predstavljam:
  naslov-na-blogu-dan-8-1  
  • Jaz resnično uživam v tistem ustvarjanju, ko lahko iz nekaj kosov chipboarda oz. lepenke, nekaj lepila in močnega obojestranskega lepilnega traku (scor-tape) izdelam 3D skulpture. To na mene deluje prav terapevtsko in prav paše mi, ko je potrebno včasih malce več tehničnega razmišljanja :) Že od malih nog sem namreč zelo tehnični tip in sem pri tehničnem pouku (za razliko od likovnega) vedno zelo uživala :)
  okvir-za-sliko-shadow-box-s-srckom-podpis  
  • Tako sem tudi okvir za sliko, ki ga vidiš zgoraj izdelala iz dveh chipboardov (debelih lepenk), se malo poigrala z računanjem in sestavljanjem in lepljenjem in na koncu dobila tale čudovit "shadow box" okvir. Vanj sem postavila še srček iz rožic, katerega sem prej prilepila na tri plasti potiskanega papirja, na najvišjega pa sem prej še odtisnila štampiljko za ozadje. Srednji papir sem s pomočjo Martha Stewart kompleta luknjačev po robovih izsekala, prvi in zadnji papir pa sem s Prima pripomočkov razcefrala robove, da izgleda malce bolj "Shabby chic".
  okvir-za-sliko-shadow-box-s-srckom-blizje-podpsi  
  • In tako sem dobila sliko, ki bo popestrila najino spalnico v nastajanju :) Sedaj moram samo še prepričati Tomija, da bo na novo pokitano in pobeljeno steno zavrtal luknjico ali dve, da bo slika lahko visela na steni :)
 
  • Upam, da ti je moja slika všeč :) Če te zanima kateri material vse potrebuješ za izdelavo te "shadow box" slike, pa preveri čisto na dnu objave, kjer sem ti seznam izdelkov prikazala s sličicami. Do naslednjič pa se imej maksimalno lepo :) Pozdravček,
  podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj