Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #9

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hojla... Za nami je še en vroč dan in srčno upam, da si imela kje kakšno senčko in pa nekaj kock ledu za ohladitev :) Če kdaj kaj od tega ne boš imela pri roki, pa si lahko izdelaš tudi čisto prave čarobne kuvertice s praški za ohladitev :) Hehe malo šalo na stran... Za danes sem ti pripravila čarobne kuverte, v katere lahko pospraviš čarobne praške (tudi take za ohladitev :))
  naslov-na-blogu-dan-9  
  • Moja sestrica je imela včeraj zabavo za rojstni dan in ker njeno darilo še ni prispelo, je bilo potrebno najti eno zamenjavo :) In tako sem prišla na idejo, da ji med drugim izdelam tudi kuvertice s čarobnimi praški, da ji slučajno ne bi zmanjkalo ljubezni, zdravja, veselja,... oz. vseh lepih želja, ki smo jih zaželeli.
  kuvertice-s-carobnim-praskom-podpis  
  • Kuvertice sem izdelala iz paus papirja s pomočjo čudovite plošče za izdelavo kuvert od WRMK. In ker se lepilo čez paus papir vidi, sem kuvertico zalepila z najtanjšim scor-tapom, ker če se že lepilo vidi, naj bo vsaj v lepi ravni črti. Vanjo sem nato dala mešanico sequensov (lahko pa vsebino nadomestiš tudi s čem drugim) in na prvo stran zalepila napis, kaj se v kuvertici skriva. Na zadnjo stran, pa sem prilepila večjega metulja, ki sem ga izrezala iz metalnega papirja, da sem vsaj malo zakrila lepilo.
 
  • Kakšna se ti zdi ideja? Sestrica se je tej ideji zelo nasmejala :) In čeprav je izdelava zelo enostavna in hitra, pa se mi zdi super ideja za malce drugačno darilo :)
 
  • Iz moje strani je za danes to vse in ker je že malce pozna ura, se počasi odpravljam v posteljo in te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit začetek novega tedna :) Pozdravček,
  podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj