Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

PUR 2015 - dan #7

osnovni-banner-na-blogu-na-vrhu
  • Hoj hoj... Le kdo ne obožuje rožic... Jaz jih zelo, čeprav moram priznati, da mi večinoma tiste prave naravne rožice kar pomrejo... In sploh ne vem zakaj, ker jih pridno zalivam in skrbim zanje... OK lahko se malo pohvalim, da mi je uspelo pri življenju ohraniti dve orhideji, na kar sem zelo ponosna :) Današnja objava bo namenjena prav rožicam :)
  naslov-na-blogu-dan-7  
  • Izdelala sem si srček iz rožic, ki bi ga lahko uporabila na voščilnici. Ampak potem sem se odločila, da ga bom uporabila raje za nekaj drugega... Kaj točno pa ti razkrijem v naslednjem PUR-u čez dva dni :) Za danes pa sem ti pripravila kako si lahko tudi sama izdelaš tale čudovit in srček popolne oblike, ki ga zapolniš z rožicami. Je veliko bolj enostavno kot se vidi na prvi pogled :) Še posebno ker lahko malce goljufamo :) No ja saj sem in tja pa je dovoljeno kajne?
  srcek-iz-rocno-izdelanih-rozic-podpis  
  • Vse skupaj je najlažje prikazati na video posnetku, zato sem ti tudi tokrat pripravila enega :) Pa te kar vabim, da si ga ogledaš.
   
  • Kaj praviš? Je izdelava takega srčka povsem enostavna? Namesto barvnih rožic pa lahko izbereš tudi enobarvne in na tak način vse skupaj malce umiriš ali pa si zato privoščiš malce bolj žive barve za ozadje :)
 
  • Upam, da ti je današnja objava všeč. Današnji nasvet za "goljufanje" pa lahko uporabiš tudi kje drugje pri svojem ustvarjanju :) Predno pa se za danes čisto poslovim, te želim samo še spomniti na naš rojstni dan in vse dobrotice, ki sem ti jih pripravila :) Klikni na spodnji zeleni gumb in jih preveri, če jih še nisi :)
  banner-na-blogu-za-promocijo podpis-pur-1banner-pur-pripomocki osnovni-banner-na-blogu-na-dnu

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj