Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Radost, sreča in veselje ujeta v božični venčekTale venček bo moj! Je bila prva misel, ki sem jo dobila, ko sem videla štampiljke. In potem je sledila poplava idej, kako vse ga lahko uporabim. In ker njegovo barvanje porabi relativno malo časa, sem takoj vedela, da bo to štampiljka, ki jo bom uporabila pri mojih letošnjih božičnih voščilnicah (predvsem teh, ki jih bom delala masovno).


Pri tem venčku mi je zelo všeč to, da je tako velik, da zasede večino voščilnice, središče pa je dejansko prazno in lahko vanj odtisnem različne božične napise. In tako imam dejansko lahko samo en dizajn voščilnice, katerega pa lahko z različnimi štampiljkami v središču venčka spreminjam in tako dobim različne variacija božičnih voščilnic.

Za masovno izdelavo je najboljše, da se venček naprej odtisne na akvarelni ali Bristol papir in se ga pobarva zvečer ob TV-ju, ali pa v "prostem" času, ko čakamo na otroke, da končajo svoje popoldanske dejavnosti. No vsaj moje punce moram ob petkih čakati 40 minut, da končajo s popoldansko telovadbo in bo tole čudovita in produktivna zapolnitev časa :) Samo voščilnico pa izdelaš takole.


Pri tej variaciji (še eno pokažem takoj jutri), sem v središče odtisnila malo večji napis, ki sem ga embosirala z zlatim embosing prahom in tako je napis, kjub močnim barvam, prišel zelo lepo do izraza. In če dobro pogledaš na spodnjo sliko, boš lahko videla, da je napis tudi rahlo izbočen, kar mu doda še dodatno globino in očarljivost.


Upam, da se tudi ti navdušiš nad embosiranimi napisi, ker res dodajo pikico na i sami voščilnici, za njihovo izdelavo pa ne potrebuješ veliko več časa, kot če narediš navadni odtisek.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj