Razstava vaših izdelkov (september)


Hojla moje zlate punce...

Se mi zdi, da je 1. september en tak, ne vem, na nek način prelomni dan...

Otroci gredo v šolo, odrasli začnemo zopet nazaj delati s polno paro in ja tudi "več časa" za ustvarjanje pride... No al si ga pa privoščimo.

In zato...

Sem se odločila, da je 1. september pravi dan, da tole končno naredim.

(namreč že več mesecev (al je že let) odlašam s tem)

Skratka...

Jaz fuuuul rada gledam vaše izdelke, ki so narejeni s pomočjo Mavelu dobrotic in mi res tako lepo zaigra srce, ko vidim, kako kreativno so se znašli na vaših voščilnicah.

In ja...

Sigurna sem, da jih gre večina mimo mene...

Plus, že ful dolgo imam željo, da bi lahko te vaše izdelke razstavila na enem mestu, kjer bi jih lahko občudovala tako jaz kot tudi drugi, ki cenijo ročno izdelane izdelke...

In zato...

Z mesecem septembrom odpiram vrata na Mavelu razstavo, na kateri lahko sodelujejo čisto vsi ročno izdelani izdelki, na katerih so bile uporabljene Mavelu dobrotice (pa naj si bodo to šablonice, štampiljke ali papirji).

Ja tudi tvoji...

Jaz pa bom v zameno za vaš trud na začetku meseca oktobra izžrebala 2 srečni nagrajenki, ki bosta prejeli bon v vrednosti 15 eur, za nakup Mavelu izdelkov.

In kako lahko sodeluješ?

Na dnu objave je prostor, kjer lahko prilepiš slikice oz. povezave do svojih izdelkov, na katerih si uporabila Mavelu izdelke.

Tale programček je narejen tako, da morajo biti slikice že prej objavljene nekje na internetu (recimo blogu) in potem sem prilepiš samo povezavo direktno do te objave.

Se že zelo veselim vseh vaših objav.

In predno ti rečem adijo, naj se ti še iskreno zahvalim, ker uporabljaš izdelke Mavelu in s tem pomagaš živeti sanje.

Hvala ❤️
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter