Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Izziv meseca Marca + razstava vaših izdelkov
Hej hej...

Res zelo zelo sem vesela in hvaležna, kako lepo se je prijela razstava vaših izdelkov in kako z veseljem sodelujete z vašim izdelki in v mesecu februarju ste razstavile kar 36 čudovitih izdelkov, kjer ste uporabile Mavelu dobrotice.

Ker pa sem sama vedno za izzive, sem se odločila, da pravila igre popeljemo na malce višjo raven in naše kreativne možgančke še malce bolj razgibamo... In tako sem razstavo vaših izdelkov nadgradila še z izzivom...

Kaj to pomeni...

To pomeni, da če želiš svoj izdelek prijaviti na razstavo in se potegovati za 2x darilni bon v vrednosti 15 eur, potem naj tvoj izdelek ustreza spodnjim pogojem:Jaz sem se tokrat poigrala s čudovitimi rožicami, ki so v bistvu sončnice, kljub temu, da jih jaz tako rada odtisnem v roza barvi (čeprav hej, tudi roza sončnice obstajajo... Prisežem, sem preverila :))Ker pa tele sončnice nimajo svojih lastnih listkov, pa si jih rada takolele sposodim ali pri marjeticah, ali pa kot tukaj pri vrtnicah... In res super izpadejo... Se strinjaš?

Takolele...

Sedaj pa si ti na vrsti, da mi pokažeš kako boš kos marčevskemu izzivu in kakšne lepe kreacije bodo nastale z Mavelu rožicami... Se že prav veselim, da jih vidim...

In kako lahko sodeluješ?

Izdelaj izdelek, na katerih si uporabila vsaj eno izmed štampiljk Mavelu rožic, ga poslikaj in objavi nekje na internetu.

Pri objavi ne pozabi napisati, katere izdelke si uporabila in dodati linka na Mavelu stran.

Na dnu objave je prostor, kjer lahko prilepiš slikice oz. povezave do svojih izdelkov, na katerih si uporabila Mavelu izdelke.

Tale programček je narejen tako, da morajo biti slikice že prej objavljene nekje na internetu (recimo blogu) in potem sem prilepiš samo povezavo direktno do te objave in dodaš svoje ime, da bomo vedeli od koga je razstavljena lepotička.

In to je to...

A predno dobro rečem adijo, pa ti moram zaupati še dve srečni nagrajenki, ki prejmeta bon v vrednosti 15 eur.

In to sta... 

Marjeta B in Katarina S.


Čestitke obema... Javita se mi na [email protected] za prevzem nagrade...

Sedaj pa res že nestrpno čakam vaše izdelke iz našega prvega izziva... Me prav zanima katere Mavelu rožice boste izbrale...

En čudovit dan še naprej želim!

Xoxo, Marina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Katarina Sluga

Ooo, uauuuu. Kakšno lepo presenečenje. Hvalaaa. Skačem do neba. :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj