Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Razstava vaših izdelkov (december)


Hej hej...

Najprej naj se zahvalim za 58 čudovitih izdelkov, ki ste jih postavile na razstavo v mesecu novembru. Tokrat je bila sreča naklonjena dvema srečnicama, ki sta svoj izdelek prijavili pod ime:

GLUEDSY BK & TATJANA

Iskrene čestitke obema. Za prevzem bona v vrednosti 15 eur, mi prosim pišita na [email protected]

Ob enem pa odpiram novo, decembrsko Mavelu razstavo za vaše nove izdelke, ki ste jih ali jih še boste izdelale v mesecu decembru.

Sodelujejo lahko čisto vsi ročno izdelani izdelki, na katerih so bile uporabljene Mavelu dobrotice (pa naj si bodo to šablonice, štampiljke ali papirji).

Ja tudi tvoji...

Jaz pa bom v zameno za trud na začetku meseca decembra izžrebala 2 srečni nagrajenki, ki bosta prejeli bon v vrednosti 15 eur, za nakup Mavelu izdelkov.

In kako lahko sodeluješ?

Izdelaj izdelek, na katerem si uporabila izdelke Mavelu blagovne znamke, ga poslikaj in objavi nekje na internetu. Pri objavi ne pozabi napisati, katere izdelke si uporabila in dodati linka na Mavelu stran.

Na dnu objave je prostor, kjer lahko prilepiš slikice oz. povezave do svojih izdelkov, na katerih si uporabila Mavelu izdelke.


Tale programček je narejen tako, da morajo biti slikice že prej objavljene nekje na internetu (recimo blogu) in potem sem prilepiš samo povezavo direktno do te objave.

Se že zelo veselim vseh vaših objav.

In predno ti rečem adijo, naj se ti še iskreno zahvalim, ker uporabljaš izdelke Mavelu in s tem pomagaš živeti sanje.

Hvala ❤️
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj