Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rdeča vreča z zlato mašnjico in nogavičkaTudi danes se bomo malce pozabavale z barvanjem odtiskov. Tokrat sem se odločila, da naredim ozadje iz drobne štampiljke, ki bi jo verjetno drugače bolj malo uporabljala. In tako sem na osnovo za voščilnico odtisnila veliko veliko božjih drevc, ki sem jih vmes vseskozi obračala, da sem dobila kot nekakšno nametan vzorček.


Lahko bi uporabila samo črno bele odtiske, tudi to bi bilo zelo lepo, a sem se odločila, da jih bom vseeno pobarvala, saj sem hotela lepo močno barvno voščilnico, ki pa bo še vedno dovolj nežna in bo pašala h mojemu stilu voščilnic. Čeprav je časovno malce bolj zahtevna, je vseeno zelo enostavna za izdelavo.


Če dobro pogledaš punčko izgleda, kot da je vrečka del štampiljke. Pa ni tako. To sta dve samostojni štampiljki in sem jih odtisnila s pomočjo maskiranja. Na hitro sem maskiranje predstavila v videu javljanju v živo in ker sem ga baje precej enostavno razložila ti video prilagam spodaj in si ga lahko pogledaš tudi ti.
Če me poznaš veš, da bom poskusila roza barvo vtakniti povsod kamor lahko. In tako sem hotela tudi, da ima tale punčka roza oblekico. Roza in rdeče se ponavadi ravno ne uporablja skupaj, a če gledaš na to, da je roza bolj rdečega odtenka in da ima rdeča podton roza, potem ti dve barvi zelo lepo pašeta skupaj. Konec koncev roza dobimo tudi če zmešamo belo in rdečo.


Sedaj pa imam en mali izziv zate... Katere štampiljke imaš ti doma, ki jih lahko uporabiš na podoben način, kot sem jih danes jaz uporabila? Razmisli in jih poskusi uporabiti že za letošnje božično novoletne voščilnice.

Za danes se poslavljam in ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj