Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rojstni dan na Mavelu.com

naslov-na-blogu-nagradni-izziv
  • Hojla... Danes je prav posebna objava :) Verjetno že iz naslova lahko sklepaš zakaj, kajne? Ja res je... Danes pri Mavelu-ju praznujemo že svoj tretji rojstni dan... In res sem vesela, da so moje sanje lahko postale resničnost, za kar pa si v veliki meri zaslužna tudi ti, saj brez tebe tudi nas ne bi bilo...
 
  • Zato se ti res iz srca najlepše zahvaljujem za vso tvojo podporo... In če me že vsaj malo poznaš, potem dobro veš, da jaz ne morem mimo tega, da te ne bi že ob najmanjši priložnosti malo obdarila, kaj šele sedaj ob tej tako veliki :) Zato sem ti pripravila številne dobrotice... Te zanima kakšne? Ti jih zaupam čisto na koncu objave. Da pa ne boš preveč neučakana, ti eno zaupam že kar takoj...
 
  • Tokrat bi želela videti tudi tvoje izdelke, saj me res zanima kakšne lepotičke nastajajo izpod tvojih rok z našimi pripomočki :) Zato sem ti pripravila prav posebni nagradni izziv, na katerem se lahko poteguješ za lepo nagrado in sicer bon v vrednosti 10 eur, ki jih lahko porabiš za nakup izdelkov iz naše trgovine :)
  darilni-bon  
  • In kako lahko sodeluješ v tem čudovitem izzivu? Čisto preprosto... Izdelati moraš en izdelek na temo rojstnega dneva... Lahko je to voščilnica, darilo, dekoracija, skratka nekaj kar je povezano z rojstnim dnem :) Pri tem pa moraš uporabiti vsaj en izdelek, ki ga najdeš v naši spletni trgovini in na svojem blogu ali FB strani dodati povezavo na ta izdelek.
 
  • Svoj izdelek objavi nekje na internetu (blog, FB stran/profil, album,...) in v objavi dodaj povezavo tudi na to objavo. Nato pa direktni link do objave (NE bloga) prilepi spodaj v moder inlinkz gumb. To je vse... Tako preprosto :) Sedaj pa veselo na delo, ker že nestrpno pričakujem tvoje izdelke :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-s-sveckami-podpis  
  • Nisem pa pozabila niti na inspiracijsko voščilnico, da ti še malce dvignem motivacijo... Sama voščilnica je precej preprosta. Izdelala pa sem jo kar nas Mavelu-jčke ob našem praznovanju :) Kako sem jo izdelala pa ti zaupam v spodnjem videu, zato lepo vabljena h ogledu :)
   
  • Iz moje strani je to za danes vse... Ne pozabi sodelovati in se potegovati za super nagrado... Vendar pohiti, ker rok za prijavo poteče 31.7. ob polnoči :)
  banner-na-blogu-za-promocijo podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj