Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Cvetlični aranžma v modrih barvah
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts! Tokrat sem pripravila voščilnico, ki je živih barv, njena izdelava pa je res preprosta.

Poglej:Samo izdelavo sem začela z izbiro treh blazinic Distress oxide. Na koncu sem se odločila za tri odtenke modre, ki naredijo ozadje izredno barvito, ampak ker so to hladni odtenki, ozadje ni premočno. Za senčenje sem se odločila uporabita pravilo tretjin in uporabila eno barvo na vsaki tretjini.

Sama za senčenje zelo rada uporabljam Distress oxide, saj so zelo kremasti in prekrivni, njihovo senčenje pa je res preprosto. Ker sem vedela, da imam kasneje namen uporabiti vodo, sem senčila kar na pravokotnik iz akvarelnega papirja, ki je malo manjši od osnove za voščilnico.Ko je bilo senčenje končano, sem s pomočjo Versafine blazinice na ozadje odtisnila šopek iz seta Cvetlični aranžma. Pomembno je, da pri sami izdelavi voščilnice upoštevaš strukturo blazinic, saj ni nujno, da bo vsaka črna blazinica delovala enako dobro za odtiskovanje na senčeno ozadje.Na odtis sem nato s pomočjo vodnega flomastra dodala nekaj poudarkov. Distress oxidi se namreč na vodo odzovejo in spremenijo barvo. Če dobro pogledaš na slike voščilnice, lahko opaziš, da sem vodo uporabila na cvetovih in listih, nato pa sem jo nekaj poškropila še po ozadju in s tem dosegla manjše packe.

Zadnja stvar, ki sem jo dodala je napis iz seta Voščila za vsak dan, ki pravi 'Vse najboljše, imej čudovit dan'. Napis sem odtisnila s črno blazinico na bel papir, katerega sem ga nato obrezala, da sem dobila majhen bel kvadrat.

Vse skupaj sem nato prilepila na osnovo za voščilnico s pomočjo obojestranskega lepila.

Upam, da se boš tudi ti lotila kakšne take čestitke!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj