Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Cvetlični rojstni dan
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem zate pripravila čestitko, katero bi na hitro opisala z besedami preprosto vse najboljše.

Poglej:Kot si verjetno že opazila me barvanje rožic res razveseli ter pomiri in tudi tokrat sem se lotila njihovega barvanja. S pomočjo črne blazinice, ki je prijazna do alkoholnih flomastrov, sem odtisnila rožice iz seta Cvetlični raj. Nato, sem cvetove pobarvala v roza odtenkih, za liste pa sem uporabila zeleno barvo.

Ko je bilo vse skupaj pobarvano sem s pomočjo belega kemičnega svinčnika dodala še nekaj detajlov. To po mojem mnenju doda piko na i pobarvanim izdelkom in zato boš skoraj na vseh mojih čestitkah opazila vsaj malo belih detajlovNato, sem vzela list Creamy vanilla papirja in ga s pomočjo pravokotne rezalne šablone iz seta Oval z žarki izrezala. To doda ozadju minimalni dodatek, ampak končna voščilnica zato zgleda bolj dodelana.

Ko sem imela ozadje pripravljeno, sem nanj nalepila prej pobarvane rožice. Odločila sem, da jih nalepim v zgornji desni kot in sicer kar malo čez rob. Preostanek sem nato odrezala s pomočjo škarij in ga prilepila na še 3 mesta v zgornjem delu voščilnice. Tako sem s pomočjo enega pobarvanega odtiska, naredila optično iluzijo, da je na sliki več rož.Zadnja stvar, ki sem jo dodala je seveda napis. Tokrat sem izbrala 'Vse najboljše' iz seta Rojstni dan, katerega sem odtisnila direktno na ozadje. Uporabila sem črno blazinico, da je napis hitro berljiv.

Vse skupaj sem nato prilepila na osnovo za voščilnice in izdelava je bila končana.

Upam, da se boš tudi ti lotila kakšne take preproste voščilnice!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj