Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ježek Jakob na jesenskem sprehodu




Živjo,

Poletje se je v zadnjih dneh počasi poslovilo in preden se lotim novoletnih voščilnic, je čas, da uživam v toplih jesenskih barvah. Jesen je letni čas, v katerem narava pokaže vso svojo barvno paleto. In to barvno paleto sem uporabila na tejle voščilnici.



Velikokrat se mi zgodi, da kljub temu, da imam tone in tone različnega papirja, ne najdem prave kombinacije, ki jo potrebujem za sestavo voščilnice. Takrat se je potrebno malo znajti in jaz to rešim tako, da sama izdelam okrasni papir. Najprej sem izbrala papir z naravnimi vlakni, katerega sem izrezala z največjo šablono iz seta Zabavni pravokotniki ter ga nato potiskala z listkom iz seta Gozdni dodatki. Uporabila sem Distress blazinico Brushed corduroy. Nato sem bel kartonček za voščilnice obrobila z oranžno barvo s pomočjo Distress Oxide Spiced marmelade.



Za osrednji del voščilnice sem se odločila za prikupnega ježka Jakoba. Odtisnila sem ga na kraft papir, dodala pa sem še tri buče iz istega seta (pomagala sem si z maskiranjem) ter ptička iz seta Ptičji prijatelji. Vse sem odtisnila z Distress inkom Antique linen ter jih pobarvala s Polychromos Faber Castell barvicami. Osrednji motiv sem nato izrezala z najmanjšo šablono Zabavnih pravokotnikov.



Nato sem voščilnico samo še sestavila skupaj. Za lepljenje kraft papirja sem uporabila 3D penice. Nisem dodala nobenega napisa, ker se mi ni zdelo potrebno, saj je voščilnica že zaradi motiva dovolj ”polna”. Lahko pa napis dodam tudi kasneje, odvisno za katero priložnost bo uporabljena.

Upam, da ti je ideja všeč in da jo boš uporabila tudi pri tvojem ustvarjanju :)

Se beremo spet kmalu!

Tjaša

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj