Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ježek Jakob uživa med rožicami
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem ti pripravila čestitko na kateri uporabim dva meni najbolj ljuba tipa Mavelu štampiljk – Rože in prikupne živalice.Izdelavo sem začela z odtiskovanjem listov iz seta Cvetlični raj. Te sem odtisnila na sredino bele osnove za voščilnico in sicer z blazinico, ki je primerna za barvanje z alkoholnimi flomastri. Nad liste sem nato postavila ježka iz seta Gozdni prijatelji, tako da stoji na sredi listov. Vse odtise sem nato pobarvala s pomočjo alkoholnih flomastrov, seveda pa ti pri izdelavi lahko uporabiš kateri koli medij, ki ti je najbolj blizu.

Zdelo se mi je, da ježek potrebuje še malo več zelenja in rož zato sem na poseben papir odtisnila še set rožic z listi, ki je prav tako iz seta Cvetlični raj. Tudi to sem pobarvala z alkoholnimi flomastri, na koncu pa sem vsem odtisom dodala še detajle z belim kulijem. Ravno to po mojem mnenju pobarvanim motivom doda tisto piko na i, da izgledajo še bolj zanimivi.
Vedela sem, da želim narediti voščilnico, ki bo kar se da preprosta, ampak še vedno daje vtis večdimenzionalnosti. To sem dosegla tako, da sem šopek nekoliko povzdignila s penico. Kot lahko vidiš, to naše oči pretenta in sedaj se zdi, da se ježek dejansko skriva za rožami.

Ko je bil osrednji motiv dokončan, sem pod njega dodala še napis. Tudi tokrat sem posegla po napisu 'čestitke', ki ga najdeš v enako poimenovanem setu štampiljk.Ker sem želela, da je napis dobro viden, sem uporabila črno blazinico, ki sem jo uporabila tudi za odtiskovanje ježka in cvetlic. S tem sem poskrbela, da so vse črne barve na voščilnici enakega odtenka in zato bodejo v oči.

Kot lahko vidiš je čestitka res preprosta in kočno podobo sem dokončala s tem, da sem na s pomočjo črnega kulija in geotrikotnika dodala še črn okvir. Preprosto, a ravno prav zanimivo, da uokviri celotno sliko.

S tem je bila čestitka končana in že komaj čakam, da jo pošljem prejemnici.

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj