Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ko rožice zaživijo na temnem ozadju
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem ti pripravila malo drugačno voščilnico z rožami. Postavila sem jih namreč na temno ozadje.

Poglej:Izdelavo sem kot ponavadi začela z odtiskovanjem štampiljk in tokrat sem se odločila, da bom uporabila cvetlice iz seta Cvetlični raj. Odtisnila sem jih na levo stran papirja, ki je enake velikosti kot osnova in sicer z blazinico, ki je primerna za barvanje z alkoholnimi flomastri.

Ob robu sem naredila dolg cvetlični rob za katerega sem uporabila različne velikosti cvetov in listov. Ko sem bila zadovoljna s polnostjo roba sem ga pobarvala z oranžnimi in zelenimi odtenki.Želela sem, da rože bolj izstopajo kot ponavadi zato sem vzela črn flomaster in okoli vseh odtisov naredila črno ozadje. Barvala sem toliko časa dokler ni bilo vse ozadje pobarvana s črno in so izstopali samo pobarvani odtisi.

Potem sem vzela škarje in z njimi izrezala rob, tako da se zdi, kot da je bil ta cvetlični del izrezan z rezalno šablono. Ostale robove sem pustila pravokotne in vse skupaj postavila na levo stran bele osnove za voščilnico.Zadnja stvar, ki sem jo dodala je bil napis 'vse naboljše' iz seta Drobni napisi za vse priložnosti. Tudi tokrat sem za napis uporabila črno blazinico, za to da se vse skupaj lepo poveže z cvetlicami.

S tem je bila čestitka končana in moram reči, da mi njena izdelava res ni vzela veliko časa. Upam, da se tudi ti lotiš izdelave malo drugačnega temnega ozadja in nam ga kmalu pokažeš!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj