Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ozadje iz rožicŽivjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem zate pripravila voščilnico s čisto novimi štampiljkami rož, ki se jim nisem mogla upreti!

Poglej:Ko sem videla novo izdajo Mavelu štampiljk, sem si v glavi takoj narisala skico kakšno voščilnico želim ustvariti. Izdelavo sem tako začela z odtiskovanjem cvetov iz seta Rož'ce. Najprej sem odtisnila spodnjo veliko rožo v vijoličnih odtenkih. Kot je pri takem odtiskovanju navada, sem začela z najsvetlejšo barvo, nato pa sem nadaljevala proti temnejši.

Potem sem odtisnila še eno vijolično rožo zgoraj levo in nato dodala še eno malo rožo v svetlo modri barvi. Odtiskovanje sem zaključila z zelenimi listi okoli vseh treh cvetov.Torej če povzamem, za vsak cvet potrebuješ tri barvne blazinice v poljubni barvi in pa eno barvno blazinico, ki jo boš uporabila na sredini. Za liste potrebuješ samo dva odtenka, tako da je njihovo odtiskovanje nekoliko lažje.

Nato sem vzela črno blazinico in okoli rož s pomočjo čopiča naredila črne packe. Pazila sem, da pack nisem naredila čez cvetove, tako da še vedno pridejo lepo do izraza.
Želela sem izrazit rob, tako da sem vse skupaj izrezala z največjim pravokotnikom iz seta Pravokotniki z notranjimi oblački. To čestitki doda detajl, ki naredi vse skupaj bolj povezano.

Voščilnico sem dokončala z izrezkom 'Hura' v črni barvi, ki sem mu dodala še napis 'Danes je čudovit dan'. Oboje najdeš v setu Hura štampiljk in šablon.

Vse skupaj sem nato prilepila na osnovo za voščilnice in izdelava je bila končana.

Upam, da se boš tudi ti lotila izdelave take čestitke z ljubkimi rožami!

Kaja
Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj