Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Polhek Nal s prosojnimi baloni
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes ti pokažem novo čestitko narejeno z Mavelu izdelki. Zadnjič sem dobila kar nekaj vprašanj kako sem naredila prosojne balone, tako da sem se odločila, da ti danes pokažem kako preprosto je!

Poglej končno čestitko:Tudi tokrat sem izdelavo začela z odtiskovanjem motivov in danes sem uporabila štampiljke iz seta Polhek Nal in Gozdni prijateljčki. Uporabila sem blazinico, ki se ob barvanju z alkoholnimi flomastri ne razmaže, saj sem že v naprej vedela, da bom za barvanje uporabila alkoholne flomastre.

Barvanje sem začela pri balonih. Za prvega sem uporabila rumeno barvo, to pa za to da jo bosta drugi dve barvi brez težav prekrili. Za drug balon sem uporabila zeleno barvo in prosojnost rumenega balona sem dosegla s tem, da sem zelen balon podaljšala tudi v rumenega. V ta namen sem uporabila najsvetlejši zeleni odtenek, ki poskrbi za optično prevaro, ampak vseeno pusti rumeno barvo vidno. Tretji balon sem pobarvala z modro, pri katerem sem uporabila isti trik, kot pri zelenem.Nato sem pobarvala še ostale motive in ko sem končala z barvanjem, sem dodala še nekaj detajlov z belim gel pisalom. Menim, da to končnim izdelkom doda tisto piko na i, ki naredi motive še bolj zanimive.

Seveda lahko za barvanje uporabiš kateri koli medij, pomembno je le, da ob tem uporabiš tudi primerno blazinico. Balone sem nato polhku položila v roke, tako da izgleda, kot da jih drži in daje prejemniku.Nato sem iz belega papirja s pomočjo rezalnika za papir izrezala pravokotnik, ki je malo manjši kot osnova, ki sem jo uporabila. Nanj sem nato dodala malo senčenja z blazinico, ki se barvno ujeme z papirjem Pravljične lučke. Spodnji del sem pustila bel in barvo dodala le od sredine navzgor, kar sem dosegla z maskiranjem spodnjega dela s post-it listkom.

Za ozadje sem nato uporabila papir Pravljične lučke, tako da se celotna voščilnica lepo barvno ujema.Na koncu sem čestitki dodala še napis 'Iskrene čestitke', ki ga najdeš v setu štampiljk imenovanem Drobni napisi. Napis sem odtisnila v črni barvi malo nad robom senčenega ozadja.

Na koncu sem vse skupaj prilepila na osnovo z obojestranskim lepilnim trakom in tekočim lepilom.

To je za danes vse. Hvala, da si se mi pridružila! Če te zanima še kakšna uporabljena tehnika na čestitki pa le napiši komentar, jaz pa se bom potrudila, da ti jo naslednjič pokažem.

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj