Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prikupni ježek in cvetoče drevo
Živjo,

Še enega gozdnega prijatejčka imam za vas. Tokrat mi je družbo delal ježek.Iz seta Gozdni dodatki sem na papir, ki je primeren za barvanje z alkoholnimi markerji odtisnila vejo, listke in cvetje. Odtisnila sem tudi prikupnega ježka. Vse skupaj sem pobarvala in izrezala s pomočjo pripadajočih šablon.Oval z žarki sem  izrezala iz zelenega papirja Sweet Aurora. Nato sem ježka in vejo postavila v sredino ovala, da sem se lažje odločila kakšno ozadje želim narediti. Posegla sem po distress blazinicah. Trak belega papirja, ki je večji od ovala, a manjši od celotne šablone sem senčila z zeleno in modro distress blazinico.

Na zeleno dno, sem odtisnila tudi travo, da sem malo razbila monotonost ozadja. S čopičem in kapljico vode sem pošpricala ozadje. Nebo z modro in tla z zeleno barvo.
Napis iz seta Rojstni dan sem s črno blazinico odtisnila na 1 cm širok trak belega papirja.

Sledilo je sestavljanje voščilnice. Z lepilom sem najprej nalepila ozadje na osnovo vošilnice. Oval sem želela, da je dvignjen, zato sem uporabila lepilne 3D penice. Veja s cvetjem in napis je nalepljen z lepilom, ježek pa prav tako s 3D lepilno blazinico.

To je za danes vse. Hvala, da si se mi pridružila!

Nina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj