Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rožice za poroko ali rojstni dan - izberi si sama
Živjo,

Marina nas veselo razveseljuje z novostmi in tokrat sem ustvarjala z Odprtimi cvetovi.Na bel pravokotni papir sem odtisnila Odprte cvetove in jih pobarvala  z  alkoholnimi markerji. Želela sem bolj veselo, razigrano voščilnico, zato sem rožice pobarvala v rumeni, roza in vijolični barvi. Za barvanje lahko uporabiš tudi drug medij. Okoli cvetov sem uporabila moder marker, da rožice dobijo malo globine. To sem nato zalepila na osnovo voščilnice.  En cvet in listke pa sem  odtisnila posebej in jih izrezala s pripadajočimi šablonami.

S pomočjo rezalnika sem iz belega papirja izrezala dva različno široka traka in dva po 1cm široka traka iz vijolčnega Sweet unicorn papirja. Vijolčni papir sem zalepila pod belega, tako da sem dobila rahlo vijolčno obrobo. S 3D penicami sem na vsako stran rožic zalepila bel trak, tako da je voščilnica dobila malo dimenzije.
Z enim cvetom in listki, sem naredila cvetlični aranžma, ki  sem ga tudi zalepila s 3D penicam na voščilnico S črno blazinicio sem odtisnila še napis iz seta Rojstni dan in dodala par prozornih tekočih polperl.

Za tako voščilnico lahko uporabiš katerekoli rože. Zelo lepo pridejo tudi rožice z večplastnim odtiskovanjem. Upam, da se boš tudi ti lotila izdelave take voščilnice.

Nina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj