Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sladoledne želje
Živjo,

Zakorakali smo v julij, poletje je tu, temperature so že (pre)visoke, torej današnja voščilnica ima kot tematiko…. sladoled! Pričela se je sezona najboljše poletne sladice, katero imamo vsi radi. In seveda je naša Marina poskrbela za to, da ne bo sladoled pristal samo v naših trebuščkih, temveč tudi na naših izdelkih. Tako pa izgleda današnja voščilnica.Najprej sem odtisnila sladolede iz seta Popsika in Sladki kornet. Uporabila sem samo štampiljke za barvanje sladoleda, torej brez obrobne črte. Tako sem dosegla efekt no-line barvanja in sladoledi izgledajo bolj nežni. Barve sladoledov sem izbrala na podlagi barve papirja, katerega sem izbrala za ozadje.

Na obe popsiki sem s pomočjo embosing svinčnika ter belega prahu embosirala na robovih, tako da izgleda, da sta res ledeni. Nato sem s šablono iz seta Zabavni pravokotniki izrezala osnovo iz papirja Pravljični vhod ter papirja s pikicami iz seta Mali cvetlični raj. Na sivem papirju sem s štampiljkami iz seta Nekaj sladkega odtisnila napis, kateri se sklada s tematiko sladoleda, pri tem pa sem uporabila črno blazinico.
Ko sem imela napis pripravljen, sem izmerila na kakšni višini bom odrezala papir s pikicami, da bo napis lepo viden in da bo voščilnica harmonična. Nato sem odvečni del odrezala s pomočjo valovite šablone Robne s šivi. Oba papirja sem nato zalepila skupaj ter ju nalepila na osnovo voščilnice. Malo sem se poigrala s sladoledi in ko sem bila zadovoljna s postavitvijo, sem jih zalepila, sredinski kornet sem podložila s 3D peno, da sem dobila malo dimenzije. In tako je bila voščilnica končana.Upam, da vam je današnja voščilnica naredila skomine, tako za ustvarjanje kot za sladoled ;) Privoščite si veliiiiiko obojega, priporočam!

Se beremo spet kmalu,

Tjaša :)

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj