Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Veverička Ilka praznuje...
Živjo,

Nina tukaj in danes vam predstavim simpatično voščilnico v nežnih odtenkih.Na Neenah papir, ki je primeren za barvanje z alkoholnimi markerji sem odtisnila veverico in balone iz seta Gozdni prijateljčki. Pomembno je, da uporabimo pravo blazinico za odtiskovanje motivov (hibridna ali memento), ki je namenjena barvanju z alkoholnimi markerji. V nasprotnem primeru bo barva motiva reagirala z markerjem in slika bo spacana.

Najprej sem pobarvala samo veverico, nato pa sem izbrala barvni papir, ki ga želim na voščilnici. Izrezala sem tanjši roza trak iz Sweet ice cream papirja, ter nekoliko širši trak z rožicami iz papirja Pravljične lučke.
Z roza Altenew blazinico  Frosty Pink sem odtisnila napis vse najboljše iz seta Vse najbojše. Ta odtenek barve se povsem ujema z roza Sweet ice cream papirjem. Napis sem s pripadajočimi šablonmi tudi izrezala.  Nato sem vzela Misti.

Misti je »must have« za odtiskovanje štampiljk, ampak jaz ga uporabljam tudi za sestavljanje voščilnic. Osnovo za voščilnico sem položila na misti, ter vse elemente postavila na voščilnico. Da se mi papirji, veverica, baloni in napis niso premikali, sem na njih dala magnetke, ki so sestavni del misti-ja.

Ker se mi je zdelo ozadje za veverico preveč prazno, sem odtisnila ša par rožic in listkov iz seta Gozdni dodatki. Čeprav sem jih pobarvala z alkoholnimi markerji, osnova za voščilnico ni primeren papir za barvanje le z njimi. Za moje osnovne potrebe je bilo ok, v kolikor pa bi želela z markerji senčiti, le tega učinka ne bi bilo.
Nazadnje, ko sem imela vse barve že na voščilnci, sem se lotila barvanja balonov. Balone sem pustila za na konec, saj sem želela, da se ujemajo s papirjem. Ja, ne boste verjeli, ampak prvotno sem si zamišljala, da bo voščilnica v črno beli barvi. Si ti tudi taka, da rabiš celo večnost preden se odločiš kateri papir bi uporabila?

To je za danes vse. Hvala, da si se mi pridružila!

Nina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj