Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rožica pri rožici

naslov-na-blogu  
  • Hojla... Kako so bili kaj prazniki? Pri nas je bilo vse dni zelo veselo in za pikico na i nas je danes razveselilo še rojstvo moje nove nečakinje Maše :) Pa tudi moje ustvarjalno razpoloženje se počasi in vztrajno vrača :) In danes je bil ravno pravi čas, da izdelam še kakšno lušno voščilnico ob rojstvu. In ker smo dobili še čisto nove ročno izdelane rožice, se jim seveda nisem mogla upreti :) In je nastala čisto enostavna voščilnica, ki pa jo zaradi nevtralnega napisa lahko uporabiš tudi ob kakšni drugi priložnosti.
  rocno-delo-voscilnica-z-rozicami-zahvalna-lezece-podpis  
  • Osnovni papir za ozadje sem najprej razcefrala s Prima pripomočkom za cefranje robov, nato pa jih še nežno senčila z distress blazinico v roza barvi. Oba potiskana trakova sem na obeh straneh izsekala z robnim luknjačem in vse skupaj prilepila na osnovo z obojestranskim lepilnim trakom.
  rocno-delo-voscilnica-z-rozicami-zahvalna-blizje-detajl-podpis  
  • Nato sem odtisnila štampiljko z napisom s črno Archival ink blazinico in izrezala s šablonico z motivom čipke. Cel izrezek sem nato senčila z enako Distress blazinico kot prej in izrezala še en izrezek z drugo večjo šablonico iz istega kompleta. Nato sem za piko na i, samo še prilepila tri ročno izdelane rožice, ki sem jih prej še senčila z isto roza Distress blazinico kot prej. Za lepljenje rožic sem uporabila silikonsko pištolo.
 
  • In ker sem že bila v ustvarjalnem pogonu in sem na mizi našla še ploščo za izdelavo škatlic, sem naredila še škatlico :) Prav tako čisto enostavno v katero pa lahko pospraviš male otroške copatke.
  rocno-delo-skatlica-z-rozico-zaprta-podpis  
  • Ker se mi je zdelo samo zapiranje precej dolgočasno, sem dodala še trak, ki sem ga izdelala na enak način kot trak pri voščilnici. Prav tako sem uporabila obe rezalni šablonici z motivom čipke in na vrh prilepila večjo rožico. In ker se trak lepo sname, se škatlica lahko večkrat zapre in odpre :)
  rocno-delo-skatlica-z-rozico-odprta-podpis  
  • In čisto na koncu še skupna slika voščilnice in škatlice.
  rocno-delo-voscilnica-in-skatlica-z-rozicami-podpis  
  • Upam, da ti je današnja objava všeč in tudi za jutri pripravljam eno, tokrat z video posnetkom :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj