Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sadno vabilo na najboljšo zabavo
Hojla...

Letošnje leto je nekaj res posebnega in je tudi prvo leto, ko sta moji dve punci za svoj rojstni dan bili pri očetu, zato se je zabava malce zavlekla in bomo praznovali v soboto...

In če pogledam nazaj, je to v bistvu odlična stvar, ker sedaj bomo lahko imeli zabavo, katere glavna tema bo sadje.

Sama sem zelo pristaš, da otrokom na rojstnodnevnih zabavah ponudiš zdrave reči, ki pa morajo biti seveda tudi zabavne, ker hej... Le kateri otrok bo kar tako sam od sebe raje posegel po sadju kot po bombončkih in čokoladicah.

Tudi naše zabave so bile vedno sadno obarvane, a tokratna bo še posebno.

In to ne samo kar se hrane tiče...

Tudi tema zabave bo sadje, pri tem pa mi bodo zelo pomagale nove štampiljke iz Kolekcije Sadna zabava.

In kot prvi del zabave so vedno vabila, katera so bila pri letos preprostejša kot lansko leto, saj sem odlašala tako dolgo, da sem jih na koncu morala narediti v eni sami noči.

Oz. če sem iskrena imela sem na voljo samo 4 urce časa in juhej... Uspelo mi jih je narediti v 3,5 ure in to vseh 25.In čeprav so preprosta so vseeno tako... Kako bi rekla... izgledajo, kot bi za njih porabila precej več časa, kot sem ga dejansko.

In zahvala za to, gre predvsem štampiljkam, ki so oblikovane tako, da se jih lahko barva z različnimi mediji, ali pa še boljše... Lahko se jih pobarva tudi s štampiljkami in rezultat je res fantastičen. Jaz sem nad njim vsakič znova fascinirana.

Vabilca so okrogle oblike, deklici pa sta si lahko sami izbrali sadje, ki ju bo predstavljalo na vabilu.Tako si je Liza izbrala malino (za katero sumim, da je tudi njeno najljubše sadje), Lotica pa sladko jagodko.

Ker je celotna kolekcija oblikovana tako, da lahko sadje oživi, sem seveda dodala tudi obrazke, ki najbolje predstavljajo moji dve lepotički.

Lizici nežen nasmeh, Lotici pa nagajivo "žmigljanje".Čisto na koncu sem odtisnila še napis Vabilo na najboljšo zabavo, pri čemer pa sem si pomagala z akrilno ploščico z mrežo in sicer:

Najprej sem odtisnila napis "Na nepozavno zabavo", ker je raven in sem ga tako najlažje ulovila najnižje kar sem ga lahko na čipkast izrez kroga, potem pa sem štampiljko Vabilo postavila kar direktno na krog, kjer sem želela, da pride in ga pobrala z akrilno ploščico.

Pri tem pa sem bila pozorna na to, da sem z eno od črt lovila spodnji del napis "Na nepozabno zabavo". Tako sem potem točno vedela kako moram napis Vabilo odtisniti, da je na vseh vabilcih enakomerno oddaljen od spodnjega napisa.Upam, da ti trik pride prav, da so ti vabilca všeč in da si dobila kakšno idejo, kako lahko štampiljke sadje tudi ti uporabiš na svojih voščilnicah ali vabilcih.Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Veliiiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj