Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Skrivnostni božiček je prinesel darilceLe kdo ne mara božička... Jaz včasih celo še vedno verjamem vanj. In to si res ne izmišljujem. Ko me prevzame tista otroška Marina se mi zdi, kot da je Božiček dejansko resničen. Pa saj mogoče je. Verjetno ne kot debel mož v rdeči obleki, ampak kot množica dobrih ljudi, ki nam razveselijo naše dneve in dajo darila, ki nimajo cene a so neprecenljive.

Tako močno verjamem v to, da več kot damo več prejmemo, da mi je podoba vseh treh dobrih decembrskim mož zelo blizu. Predvsem, ker vsi tako lepo razveseljujejo z darili, ki pa ni nujno da so materialne.

In tale nagajivi ali pa sramežljivi božiček in ta bogata in košata smrečita mi ob pogledu nanju naredita toplo pri srčku in zato ni čudno, da sem se odločila, da ju uporabim na tokratni voščilnici. Sama sem odtiske pobarvala z distress blazinicami, lahko pa jih pobarvaš tudi z barvicami ali markerji.


Ker sem tokrat želela, da pride do izraza sam božiček in da je napis samo za popestritev, sem tokrat napis odtisnila na paus papir, saj če bi ga odtisnila na papir, bi bil trak preveč vpadljiv. Direktno na opeke pa ga tudi ne morem odtisniti, saj ne bi dobila lepega jasnega odtiska.Tako kot včeraj je tudi danes tale voščilnica zelo enostavna za izdelavo, zaradi barvanja in sestavljanja opek pa vzame malce več časa. Ma sem mnenja, da je vredno, ker ravno to doda sami voščilnici vrednost.


Lepljenje paus papirja zna biti malce komplicirano včasih in če tudi tebi dela to preglavice, ti priporočam, da si pogledaš spodnji posnetek, kjer sem v živo pokazala, kako jaz to naredim.Sedaj bom pa zelo vesela, če mi spodaj v komentarju zaupaš ali si ljubiteljica božičkov na voščilnicah ali si bolj za klasične motive?

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! XoxoKomentiraj

* obvezna polja

« Nazaj