Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežaki krog in krog

Hojla...

Včeraj sem obljubila, da bo naslednja voščilnica taka razigrana in simpatična v družbi razmetanih snežakov...

In ker je tako enostavna, je primerna tudi za masovno izelavo. In če se nam zgodi, da smo malce na tesnem s časom, lahko snežakce pustimo tudi nepobarvane in barvo voščilnici potem dodamo s papirjem, ki služi kot osnova.

Jaz sem na moji voščilnici uporabila razposajene snežake, za katere se mi zdi, da se tako zelo lepo znajdejo na tej voščilnici, lahko pa bi uporabila tudi kakšen drugi motiv. Pomembno je samo, da je motiv dovolj majhen, da se ga da takole uporabiti.

In kljub temu, da sem jaz izbrala različne snežake (saj ima set razposajeni snežaki na izbiro kar 10 različnih snežakcov), bi lahko uporabila tudi iste snežake in bi bila voščilnica še vedno čudovita.V središče voščilnice sem za piko na i odtisnila še napis z isto blazinico kot sem odtisnila snežake in ker se mi je zdela voščilnica malce preveč prazna, sem med snežakce odtisnila še zvezdice (set skrivnostna vasica), za katere pa se mi zdi, da celotno voščilnico lepo zapolnijo in jo naredijo še bolj razigrano.

Ker sem snežakce pobarvala, sem za osnovo kartice izbrala nevtralno barvo, v mojem primeru vanilija, ki voščilnico poveže v celoto ob enem pa je celotni povdarek še vedno na snežakih.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno podobno.

Se bereva zopet jutri, ko se bodo snežaki znašli v malce bolj postrojeni vlogi.

Do takrat pa en veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj