Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežakov dom v sneženi krogli
Hej hej...

Pa je snežak končno dobil svoj dom in to v sneženi krogli...

Si tudi ti kot otrok imela sneženo kroglo, v kateri je bila čarobna vasica in ko si jo stresla je začelo snežiti? Jaz sem si jo vedno želela in potem sem jo nekega dne tudi dobila.

Danes je žal nimam več in se žal ne spomnim, kaj se je z njo zgodilo. Se pa še vedno spomnim čudovitih občutkov, ki so me preplavljali vsakič, ko sem gledala kako snežinke padajo iz neba na tla...

In današnja voščilnica me odpelje nazaj v tiste čase, le da sem si tokrat lahko izdelala točno tako sneženo kroglo, kot sem si jo zaželela...

Za mojo prvo letošnjo sneženo kroglo sem si izbrala čisto klasično s hribčki, snežinkami v ozadju, veselim snežakom, hiško in dvema drevesoma, ki dodatka krogli karakter in jo tudi zelo lepo zapolnita.

Voščilnica je izredno enostavna za izdelavo in lahko bi jo še poenostavila, če bi nebo kar izrezala iz enobarvnega papirja.Ko sem kroglo sestavila skupaj, sem pod njo odtisnila še napis, ki gre skoraj skozi celotno širino voščilnice, saj sem na tak način zapolnila celotno voščilnico, pri tem pa sem sledila "smernicam", ki mi jih narekuje krogla.

Ker je osnova za kroglo precej bela in pusta, je pa nisem želela dodatno krasiti, ker bi lahko bilo hitro preveč in bi vse skupaj izgledalo nametano, sem za osnovo kartice izbrala kar moder papir s črtami, ki voščilnico uokviri a ji zaradi svoje nežnosti ne odvzame pozornosti.

Upam, da ti je moja današnja voščilnica všeč... Se bereva zopet jutri, ko te bo očarala simpatična vasica, nad katero se bohoti čudovita aurora.

Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj