Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežakovi praznični pozdravi


Današnja voščilnica je taka, za katero bi rekla pa kako, da je kljub tej beli barvi, ki je čisto brez dimenzije, še vedno polna in zanimiva?

Trik je v uproabljenih papirčkih. Če pogledaš oba snežaka, boš ugotovila, da sem tako na kapici kot tudi na šalu uporabila papir, ki je kljub svoji pastelnosti energičen in "poln življenja". Mavrični papir, ki sem ga uporabila na šalu, pa sem uporabila tudi za obrobo voščilnice in s tem voščilnici takoj dodala živahnost, ne da bi uničila belino, ki sem jo želela v sredini.Če pogledava banerčke na sredini, pa boš ugotovila, da sta dve v nežnejših odtenkih, vmes pa bleščeči zlati, ki s svojo bleščavostjo zelo zapolni prazni prostor.

In še ena stvar tukaj razbije belino. Čeprav so prav tako bele barve, so naredile na ozadju dimenzijo in ker so samo 3, voščilnica ostaja čista. Govorim o snežinkah :)Nekaj objav nazaj smo se učile o tem, kako uravnotežiti voščilnico in tokrat sem to naredila z napisom, ki sem ga odtisnila v temni sivi barvi, ki skupaj z gumki na voščilnici tvori trikotnik.Sedaj pa imam zate vprašanje. In sicer glede črne barve. Imaš raje tisto temno močno črno barvo, ali bolj zamolklo, oz. bolje rečeno kar zelo temno sivo barvno blazinico? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj