Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sneženi možje na hribčkuHojla...

Ne vem, če si opazila, ampak zadnje par tednov imamo vsak večer na nebu spektakel barv in meni od vseh najljubša kombinacija je tista, ki vsebuje vsaj malo roza barve... No kot da je bilo za pričakovati kaj drugega...

In z mojo današnjo voščilnico ti predstavljam prav to... Kako sem naredila tako nebo, kot da bi miklavž pekel piškote...Najprej sem si izrezala čisto vse izrezke, se pravi osnovni pravokotnik s čipko, na katerega sem potem senčila, okvirček s čipko in hribček, ki je v bistvu samo z robno šablonico odrezan čipkast pravokotnik.

Potem pa sem hribček postavila na čipkast pravokotnik in ga premaknila rahlo navdol (kakšne 5mm) in ob njemu obrisala rahlo črto s svinčnikom, ki mi je služila kot merilo, kje naj začnem senčiti z roza distress blazinico (Victorian velvet), in v kakšni lok obliki, da sem dobila lep enakomeren in ukrivljen roza sijaj nad hribčkom.Nato pa sem preostali del posenčila z nežno modro distress blazinico (Tumbled glass), okoli roza sija sem imela bolj mehko roko, medtem ko sem na zgornjem delu kar malce bolj pritisnila, da sem dobila lep prehod iz svetlejše v temnejšo modro barvo, pri tem sem uporabila samo eno blazinico.

Ker sem želela uporabiti set štampiljk navihani snežaki (ker je njihovo barvanje res hitro, saj je potrebno bolj kot ne pobarvati samo šale in kape), sem nebo še malček okrasila s snežinkico in pikicami. Pri tem pa sem za snežinko uporabila ditress oxide blazinico v isti modri barvi, pikice pa sem odtisnila z delicata srebrno blazinico.Na hribček sem odtisnila še napis, ki lahko služi že tudi kot voščilo v notranjosti in je ravno prav navihan, da se tudi lepo ujame s snežaki, ki pa sem jih prilepila na vrh hribčka in jih pobarvala z distress blazinicami.

Da sem celotno voščilnico povezala in ji dodala še malo dodatne igrivosti, sem vse skupaj prilepila še na roza papir s tankimi črtami in voila... Voščilnica je gotova.

In čeprav mogoče na prvi pogled izgleda precej zakomplicirana in časovno potratna, temu ni tako, če se jo lotiš pravilno in najprej pobarvaš in izrežeš vse snežake (kar lahko narediš tudi pred televizijo), izrežeš vse pravokotnike, posenčiš in nato voščilnice sestaviš skupaj...

To je iz moje strani za danes vse... Pošiljam ti veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov in se bereva zopet jutri, ko ti pokažem še eno voščilnico z Razposajenimi snežakci, na žametnem papirju.


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj