Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Snežinka na ketnici


Za svoje voščilnice pogosto porabim tudi debelo uro časa, da jo izdelam in če bi za vsako božično novoletno voščilnico porabila toliko časa, bi jih lahko delala kar skozi celo leto :) Zato se vsako leto odločim in jih nekaj naredim več enakih.

Seveda to pomeni, da mi mora njihova izdelava vzeti veliko manj časa kot običajno, zato mora biti voščilnica preprosta, a pri meni je že tako, da preveč preprosta pa vseeno ne sme biti.Zato se pogosto držim načela, da uporabim šablonice, ki jih ni potrebno preveč pucati in če že, jih uporabim s papirjem z bleščicami, saj se ta papir zaradi svoje debeline in plastičnosti eno mičkeno težje odreže in tako drobni delčki, če jih ročno ne odstranim, ostanejo notri in bodo tam tudi ostali ne glede na to ali jih prilepim ali ne.In točno tega trika sem se poslužila tudi na tokratni voščilnici, saj sem vse te drobne delčke, ki sicer v snežinko ne pašejo, pustila notri in si tako zeloooo olajšala delo. Ostale dele voščilnice pa si tudi lahko pripravim vsak del posebej v večih "izvodih" in jih potem na koncu samo še sestavim skupaj.

Meni osebno sicer zelo paše, da na koncu s tekočimi perlami dodam še pikice, kar vzame en mičkeno več časa. Če pa nisi ljubiteljica tega, ali pa če se ti zelo mudi, pa lahko ozadje tudi zamenjaš in namesto polperlic uporabiš embosirno srajčko, da dodaš malce dimenzije tudi na ozadje.

Sedaj čisto za konec pa me še zanima, ali ti za božično sezono narediš več unikatnih voščilnic po en kos, ali se posvetiš masovni izdelavi ene voščilnice? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj