Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sončnice prijateljstva na treh voščilnicah
Živjo,

Ali vam je kdaj žal vreči stran ostanke, ki nastanejo pri ustvarjanju? Zagotovo tudi vam kdaj primanjkuje časa in bi radi naredili čim več voščilnic naenkrat. Ja, tudi meni se to dogaja, večkrat, sploh odkar sem zopet študentka, imam bolj malo časa za ustvarjanje in ga moram res izkoristiti maksimalno. Zato vam bom danes pokazala kako lahko porabite ostanke in kako na en mah naredite kar 3 voščilnice.

Tokrat sem izbrala sončnice iz seta Sončnice prijateljstva. Marina jih sicer rada odtisne v roza barvi, saj so tudi tako zelo lepe, jaz pa sem se tokrat odločila za rumeno. Rumena je tudi barva letošnjega leta. In če smo iskreni ima rumena nekaj v sebi, kar nas ne pusti ravnodušne in nam da neko pozitivno energijo, kar pa v tem času vsi še kako potrebujemo. Saj veste, rumeno sonce nas vedno napolni z energijo.Če kar na kratko opišem postopek izdelave. Najprej sem iz debelejšega papirja izrezala opeke z rezalno šablono z istim imenom, Opeke. Najlažje bo če opeke potem odstranite ven in odstranite tudi negativ iz šablone in ničesar ne zavrzite, saj bomo vse porabili.

Nato sem v velikosti slimline voščilnice izrezala pravokotnik iz papirja Pravljični vhod na katerega sem položila na vogal negativ izreza in v prazne prostorčke prilepila opeke. Na negativ nisem nanesla nobenega lepila, saj ga bom potem odstranila. To nam pomaga, da lahko opeke lepo naravnost in z enakimi razmaki prilepimo na papir.

Nato sem enako naredila še v nasprotnem vogalu. Na sredino pa sem odtisnila napis s sivo blazinico in ta papir prilepila na osnovo za voščilnico. Tako prva osnova je končana, manjkajo le še sončnice.Sončnic sem odtisnila kar več, da sem jih imela za vse tri voščilnice dovolj. Večkrat pa si rožice takole naredim tudi malo na zalogo, da jih imam vedno pri roki, ko se mi mudi z izdelavo kakšne voščilnice. Sončnice sem nato tudi izrezala s pripadajočimi rezalnimi šablonami.Sedaj pa sem vzela dve pokončni osnovi za voščilnico, saj so ravno prave velikosti in se popolnoma skladajo z velikostjo izreza opek. Prvo osnovo sem naredila tako, da sem negativ uporabila kot stencil šablono. Uporabila sem Distress Ink v barvi Speckled egg in čopič za senčenje, saj je z njim lažje doseči vse vogalčke. Za drugo osnovo pa sem potem uporabila kar ta pobarvan negativ opek.Tako sedaj pa manjkajo na naših osnovah le še sončnice in kakšen napis, za kar sem uporabila napise iz seta Napisi na zastavicah in Zelo veliki napisi. In voščilnice so bile končane. Za bolj podrobne opise pa vam priporočam ogled spodnjega videa.Ali tudi ti kdaj takole izdelaš več voščilnic naenkrat? Zaupaj nam tvojo metodo izdelovanja večjega števila voščilnic? Ali pa imaš morda kakšen trik kako porabiti ostanke? Vsi bomo veseli kakšne nove ideje.

Hvala vam za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Roteja


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj