Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Srčki, roza sončnice in prijateljstvo


Ko si prebrala naslov, si se verjetno vprašala... Roza sončnice? Kako je pa to mogoče? Verjetno samo v Marinini roza domišljiji :)

No ja, priznam, moja domišljija je kar se le da roza obarvana... Pa vseeno, tele roza sončnice so resnične... Em no... v naravi jih res še nisem našla, se pa zato zelo pogosto znajdejo na mojih voščilnicah. Jah no kaj... Če so pa tako lušne.

Od kar pomnim, sem bila zaljubljena, pa naj si bo to v fante, v hobije (ki jih nikoli ni manjkalo), znanje... Predvsem pa v življenje... In potem ni čudno, da tako kot brez roza barve, tudi brez srčkov pri meni ne gre...

Kaj pa prijateljstvo? Moje mnenje je, da je prijateljstvo samo druga oblika ljubezni (take kot jo poznamo). In če dobro premislimo, se pogosto zgodi, da lažje zamenjamo partnerja kot prijatelja. No pa naj kdo sedaj reče, da prijateljstvo ni enako ljubezni :)
In kaj imajo vsi trije skupnega? Dve stvari... Ena je ta, da so se vsi trije znašli na današnji voščilnici. In kot drugo, da predstavljajo dušo Maveluja. Ker je po mojem mnenju nekaj najlepšega, ko lahko sočloveku polepšamo dan... Pa naj bo to tujcu ali prijatelju, saj nikoli ne veš, kdaj lahko popoln tujec postane tvoj najboljši prijatelj. KerVoščilnica je izdelana zelo preprosto in precej hitro... No hitro zato, ker sem si tele roza sončnice izdelala kar na zalogo, da so vedno pri roki :) Osnovo za voščilnico sem samo na spodnjem delu embosirala z embosing srajčko. Papir s srčki (ki je mimogrede isti, kot tale iz listkov, samo iz druge strani) sem 2x izrezala. Najprej z valovitim pravokotnikom in na spodnjem delu še z robno rezalno šablonico.

Čudovit verz, ki je del kolekcije Prijateljstvo, sem s črno MFt hibridno blazinico odtisnila na valovit kvadrat in ga s 3D penco prilepila na sredino srčkov. Da je sama voščilnica lepo razgibana sem dodala še roza sončnice in malce zelenih listkov, ki dodajo svežino. (pssst - tudi te imam izrezane na zalogo).
In voščilnica je narejena. Sicer je tale voščilnica res malce bolj punčkasta (predvsem zaradi roza sončnic), pa jo bom vseeno poslala mojemu zelo zelo dobremu prijatelju, ki je bil še 3,5 let nazaj popolni tujec. A ravno milijon malih stvari je naredilo ta čudovit odnos, ki ga imava danes. O tem kako sva se spoznala pa vam zaupam enkrat drugič (je precej zanimiva zgodba).

Takolele draga moja... Jaz grem sedaj na pošto, da odpošljem voščilnico, tebe pa povabim, da razmisliš, komu lahko ti danes pripraviš voščilnico, vanjo nekaj lepega napišeš in odpošlješ.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo.

Sandra

Tale voščilnica je pa tako lepa. In roza sončnice so super ideja, kako z isto štampiljko narediti drugačen videz.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj