Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sreča na voščilnici ujeta


Včeraj sem se malce razgovorila o šablonicah za ozadje in kako jih je najlažje prilepiti. Tudi danes bom govorila o njih, ker so meni enostavno top in tako vsestransko uporabne. In kar mi je pri njih najboljše je to, da lahko z njimi naredim preprosto in elegantno voščilnico ali pa polno in otroško.

Razlika je samo v tem, kako se šablonico uporabi. Včeraj sem uporabila samo njen pozitiv. Na današnji voščilnici pa sem uporabila šablonico z motivom zida in sem uporabila vse izrezke, ki jih prilepila enega po enega na voščilnico.


Lepo počasi enega po enega s tekočim lepilom. Uf to je res terapevtsko ustvarjanje.

Ne ne saj se hecam... Tale varianta bi bila kar kruta in počasna. Kadar uporabim šablonice za ozadje na tak način, vse izrezke prilepim kar z obojestranskim lepilnim takom, tako, da v večih navpičnih linijah, ki so narazen cca. 0,5 -1,0 cm, polepim osnovo voščilnice in potem gor naprej prilepim pozitiv izrezka (v moje primeru je to mreža) in potem še negative (v mojem primeru opeke).

Brez packanja in še zelo hitro gre :)

Napis sreča sem odtisnila z embosing prahom, ki vsebuje tudi bleščice, za malce bolj globok videz. Pod njega pa sem odtisnila še napis, s katerim se ne morem bolj strinjati.

"Sreča ni nekaj kar lahko kupimo. Je nekaj kar je potrebno doživeti."


In seveda brez teh super kjut vrtnic pa voščilnica sploh ne bi bila tako čudovita kot je :) Za pikico na i pa sem dodala še polperlice, ki sem jih naredila z novimi Nuvo tekočimi perlami, ki pa so po sušenju mat in tako na voščilnici naredijo nepričakovan efekt.

Če ti je moja današnja voščilnica všeč mi lahko zaupaš spodaj v komentraju (sem jih vedno zelo vesela :))

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj