Svet je veliko lepši, ker...


Predno začnem s pisanjem današnjega bloga imam zate vprašanje:

"Zakaj je tvoj veliko lepši? Kdo ali kaj je tista stvar, ki ti naredi dan svetlejši in toplejši?"

Odgovor lahko zapišeš spodaj v komentar (ja z novo spletno stranjo končno lahko tudi ve komentirate in jih bom z veseljem prebrala).

Moj svet lepša veliko ljudi, dogodkov in stvari. A med vsemi najbolj moji dve princeski Liza in Loti, ki sta dejansko sonček mojega življenja. Na tem mestu pa moram nekaj priznati.

Njima mi sploh ni težko povedati in pokazati koliko mi pomenita. Mi je pa težko to povedati prijatelju ali prijateljici. Tako v živo, na 4 oči. Mi je pa enostavno poslati voščilnico in s tem pokazati ljudem okoli mene, koliko mi pomenijo.

In s tem namenom sem izdelala tudi tole simpatično štampiljko, kjer napis pove vse:Današnja voščilnica je bila izdelana za prav posebno osebo, ki je v moje življenje prišla, ko sem jo potrebovala. Potem so se najine poti za nekaj časa razšle, a ne za dolgo, saj ima zopet pomembno vlogo v mojem življenju. Če boš spremljala blog in youtube kanal, boš kmalu izvedela kdo je ta super punca :) Do takrat pa naj bo še malce skrivnost :)

Hmmmm... Tudi tokrat se nisem mogla upreti roza sončnicam, ki pa sem jih nadgradila s svetlečim zlatim papirjem. Ta papir mi je tako super, ker bleščice ne odpadajo, se pa zato nič manj ne svetijo in je super dodatek na vseh vrstah voščilnic.

Če dobro pogledaš, je napis na beli podlagi, vse okoli pa je polno drobnih pikic, ki so neenakomerno razporejene po voščilnici. Ne nisem se igrala s štampiljko z eno samo pikico. Namesto tega sem uporabila meni zelo ljubo štampiljko za ozadje, kjer so pikice že v originalu postavljene neenakomerno.

In da sem jih dobila v različnih barvah in zamaknjene, sem štampiljko odtiskovala tako, da sem jo za vsako novo barvo zavrtela za 90 stopinj. Da pa sem dobila bel prostor, pa sem vse skupaj samo maskirala z notranjim delom okvirčka (oz. negativom izrezka).

Potem pa sem prilepila zlat okvirček, odtisnila štampiljko z močno črno hibridno blazinico in v dva nasprotna kota prilepila roza sončnice z zelenimi listki.
Vse skupaj, bi lahko potem prilepila na osnovo za voščilnico, pa sem se na koncu odločila, da ne bom šparala z zlatim papirjem. Prilepila sem ga čez celotno osnovo za voščilnico in nanj potem še valovit pravokotnik, ki sem ga najprej izdelala.

In ker sem dodala samo en papir več, sem ustvarila bolj globoko voščilnico ob enem pa dosegla, da gredo oči avtomatko na napis, za katerega sem nekako želela, da je v ospredju voščilnice.

Kako ti je všeč današnja voščilnica? Odgovor mi lahko zaupaš v komentarju spodaj. In ne pozabi tudi povedati, kdo oz. kaj prinaša sonček v tvoj vsakdan :)

Za danes se jaz poslavljam in ti pošiljam veliiiiiiiik objem in koš poljubčkov! In ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Xoxo.