Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Svetovni dan izdelovanja voščilnic

naslov-na-blogu-svetovni-dan-izdelovanja-voscilnic
  • Hej hej... Danes je svetovni dan izdelovanja voščilnic :) Le kako bi se lahko uprla takšnemu dnevu in ti ne pripravila prav posebne objave posvečene prav temu dnevu, ki je letos jubilejen že 10 po vrsti :)
 
  • Vendar predno ti zaupam, kaj lepega sem ti tokrat pripravila, naj ti povem kratko zgodovino tega dneva. Revija Paper Crafts se je leta 2006 odločila, da za svoje zveste bralce pripravi državni dan izdelovanja voščilnic, s katerim so želeli počastiti to čudovito umetnost. Odziv je bil tako neverjeten, ne samo v Ameriki, ampak tudi v mnogih drugih državah, je so ga takoj naslednje leto poimenovali Svetovni dan izdelovanja voščilnic in tako je že 10. leto zapovrstjo. Praznujemo ga vsako prvo soboto v oktobru :) In letos ga pri Maveluju praznujemo prav posebno :) Tokratna objava je mogoče res malce daljša od običajnih, ampak obljubim, da se ti splača prebrati vsak del posebej :)
 
  • Sem malo razmišljala in prišla do zaključka, da ti še nikoli nisem povedala in predstavila izdelkov, brez katerih si jaz praktično ne znam več predstavljati izdelovanja voščilnic :)
  slike-pripomockov-za-izdelavo-voscilnic  
  • Seveda na ta čudovit dan brez voščilnice ne gre kajne? Zato sem pripravila voščilnico, ki sem jo odela v roza barvo, saj v oktobru praznujemo tudi boj proti raku na dojkah, za katerega je roza barva (oz. bolje rečeno roza pentlja) tudi značilna. Dodala sem še napis, s katerim lahko razvedriš osebo, ki ti je draga in jo mogoče pestijo takšne ali drugačne težave.
 
  • Najprej sem si s pomočjo šablonice iz akvarelnega papirja izrezala pravokotnik, ki sem ga pobarvala z akvarelnimi barvicami in vodo. Nato sem iz njega izrezala najprej metuljčka (polnega) in potem še srčka. Srček sem potem izrezala še 5x iz 300 g belega papirja in jih prilepila enega na drugega. Ker pa bi bilo vse skupaj čisto preveč enobarvno, sem zato izrezala še enega metuljčka v beli barvi in ga prilepila na vrh "polnega" metuljčka. Spodaj sem še odtisnila napis v slovenskem jeziku z močno črno blazinico (Versafine) in pravokotnik s šivi prilepila na osnovo za voščilnico. Tada... In voščilnica je končana :) "Easy Peasy" :)
  voscilnica-z-metuljckom-podpis  
  • Hmmm in potem imam danes zate še eno super dobrotico... Napisala sem novo e-knjigo :) In seveda kako drugače kot da govori o papirčkanju :) V bistvu sem zelo nadgradila prvo verzijo knjige Vodič po svetu papirčkanja, ki je postala tako zelo popularna in jo z veseljem prebirate :) Te zanima kako do nje? Klikni na spodnji gumb in si jo prenesi popolnoma BREZPLAČNO :)
nova-brezplacna-eknjiga
  • In še čisto zadnja in najslajša dobrotica danes :) Ki velja samo danes, 3.10.2015, in samo zate, ki si prebrala tole objavo do konca in ki zvesto spremljaš naš blog :) O čem govorim? Na celotno kategorijo PAPIRčkanje sem ti pripravila dodatnih 5% popusta. Torej, če si recimo v srebrni skupini ti pripada 6% popusta + dodatnih 5% je skupaj kar 11% popusta na čisto vse izdelke iz kategorije PAPIRčkanje. Ampak samo danes, 3.10.2015 do polnoči.
 

tvoja-koda-bannerVOŠČILNICE2015

  slika-za-koda-za-popust   gumb-nakupuj  
  • Na koncu pa imam zate še eno novost, ki jo uvajamo v oktobru in nas bo spremljala v naslednjih mesecih, ki prihajajo :) Hmmmm... Jaz res z veseljem pogledam vaše izdelke in bom zelo vesela in počaščena, če jih boste z menoj in ostalimi delili na Rastavi vaših mojstrovin. Vanjo lahko pripnete katerikoli izdelek, na katerih si ustvarjala z izdelki blagovne znamke Mavelu. V objavi, kjer bomo lahko našle tvoj izdelek prosim napiši, da ga prijavljaš na Razstavo vaših mojstrovin in dodaj link do izdelka blagovne znamke Mavelu s katerim si ustvarjala na prijavljenem izdelku.
 
  • V zahvalo pa bom 1. novembra izžrebala ustvarjalko, ki bo prejela bon v vrednosti 10 eur, za nakup izdelkov iz naše spletne trgovine Mavelu.com :)
 
  • Izdelkov se že zeloooo veselim in komaj čakam, da vidim vse vaše mojstrovine :) Pozdravček,
podpisrazstava-vasih-mojstrovin

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj