Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tanja predstavlja #2

simona-predstavlja-naslov-2
  • Lepo pozdravljeni! Danes sem z vami Tanja in vas vabim k predstavitvi voščilnice.
 
  • Za osnovo voščilnice sem izrezala bel in malo manjši rdeč krog z valovitim robom, nato sem rdečega po robovih senčila z distress blazinico, ju zlepila in na sredini prepognila, da je nastala samostoječa polokrogla osnova voščilnice.
  okrogla-voscilnica-tanja-mavelu-mimosa  
  • Izrezala sem še manjši bel krog te vrste šablone in nanjo odtisnila štampiljko Bildmalarna z blazinico. Pobarvala sem z rdečim distress inkom ter copicsi. Nato sem to sliko nalepila na sprednjo stran osnove voščilnice. Izrez zelenja s cvetjem sem pobarvala z zelenim distress inkom, cvetje na izrezu pa rdečim. Zalepila sem ga na lice voščilnice tako, da večji del sega čez osnovo.
 
  • Tudi rdeče rožice, ki sem jim v sredino dodala bele polperlice so v osnovi bele barve, pobarvala sem jih z istim inkom ter jih dodala na voščilnico. Izrezala sem notno črtovje z violinskim ključem in ga zalepila na hrbtno stran lica voščilnice tako, da ga večji del kuka iz ozadja.
  okrogla-voscilnica-tanja-mavelu-mimosa-1  
  • Dodala sem še dekorativne rdeče jagode, rdeč izrez srčka, ki sem ga senčila po zunanjem robu z distress blazinico. Mašnica pod srčkom je iz kompleta dveh metuljev. Z belim pisalom sem dodala še lesk na srce in bele pikice za obrobo osnove. Na hrbtna krilca deklice sem nanesla glossy ter čez posula prozorne bleščice. Odvečne sem z voščilnice preprosto stresla.
 
  • Upam, da vam je tako sestavljena voščilnica všeč in da vas je spodbudila k ustvarjanju :)
pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj