Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tanja predstavlja #3

simona-predstavlja-naslov-3
  • Lepo pozdravljeni! Danes sem z vami Tanja in vas vabim k predstavitvi voščilnice z venčkom.
 
  • Na papir sem najprej z zeleno distress blazinico odtisnila besedo sreča iz kompleta štampiljk, pri čemer sem vso ostalo besedilo maskirala z washi trakom iz domače zaloge. Za osnovo venčka sem naredila več izrezov istega zelenja, ki sem jih nato cele senčila z zeleno distress blazinico, pri čemer sem barvo nanašala različno močno.
  voscilnica-sreca-tanja-mavelu  
  • Na osnovo voščilnice sem jih lepila drugega čez drugim z zamikom, tako da je nastal venček pravilne okrogle oblike. V venček sem razporedila več cvetov, največja sta le spodnji venčni krog večjih vrtnic v barvi smetane.
 
  • Tudi manjše roza rožice z belo polperlico v sredini so spodnji venčni krog manjših roza vrtnic. Mašnici in metulj so iz kompleta dveh metuljev. Ko sem venček dokončala, sem napis sreča previdno prevlekla z glossy lepilom, da je nastal lesketajoč se sloj nad črkami, napis bolj pride do izraza. Robove zgornje plasti papirja sem nacefrala.
  voscilnica-sreca-tanja-mavelu-vencek-blizje  
  • V kotičke sem dodala zaključke, narejene z osrednjim delom dekorativnih robov. Druga dva diagonalna robova sem preprosto malce zavihala in ju nisem prilepila.
  • Upam, da vam je tako sestavljena voščilnica všeč in da vas je spodbudila k ustvarjanju :)
pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj