Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tema meseca - April

naslov-na-blogu  
  • Po res dolgem času se zopet oglašam na blogu :) Razlog zakaj me tako dolgo ni bilo? Razkrijem ti ga v jutrišnji objavi, da ne bo kdo mislim, da je to samo prvoaprilska šala :) Z Aprilom pripravljamo kar nekaj novosti in uvajamo nazaj nekaj "starih" stvari, ki so vam bile tako všeč :) Prva novost (in to ni prvoaprilska šala) bodo teme meseca, kjer se bomo vsak mesec posvetili določeni temi. V mesecu aprilu se bomo pobližje spoznali z Distress blazinicami, ki jih jaz naravnost obožujem.
  distress-ink-blazinice-posevno  
  • Pred časom sem pripravila zelo podrobno delavnico o njihovi uporabi in lastnostih, tokrat pa se bomo tekom meseca naučili še veliko njihovih trikov in načinov uporabe. Skratka Distress blazinice so ene izmed tistih stvari, ki jih enostavno moraš imeti, saj so tako vsestransko uporabne :) Poleg tega, pa jih dobiš v kar dveh velikostih, tako da če jih uporabljaš bolj malo, se lahko odločiš za manjše, če pa jih uporabljaš veliko, pa ti seveda priporočam večjo različico :)
 
  • Seveda pa pri meni brez razvajanja ne gre :) Zato bodo Distress blazinice čisto cel mesec april kar 10% cenejše :)
  ponudba-distress-blazinice      
  • Takole. Iz moje strani je za danes to vse. Želim ti prijetno raziskovanje Distress blazinic in seveda en čudovit dan še naprej.
 
  • Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj