Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tjaša se predstavi...
Hej hej,

Danes vam z veseljem predstavljam novo članico Mavelu ustvarjalnega Tima - Tjašo. Ko sem prešnji mesec pregledovala vaše čudovite izdelke, ki ste jih prijavile na izziv, mi je Tjašina voščilnica takoj padla v oči, zato sem se odločila, da jo povabim, da postane del Mavelu ustvarjalnega tima.

In moram reči, da sem očarana nad njenimi izdelki in voščilnice, ki ti jo bo danes predstavila, se kar nisem mogla nagledati, tako čudovita mi je bila.

In kar mi je pri tem sodelovanju še najbolj všeč pa je dejstvo, kako je svet dejansko majhen...

O čem govorim, pa ti bo zaupala Tjaša kar sama...

Živjo,

sem Tjaša in ustvarjam pod imenom Vesela soba. Moja ustvarjalna pot se je začela decembra 2014, ko mi je moj dragi možek za novoletno darilo (res se je izprsil :) kupil Sizzix Bigshot-a in ne boš verjela ... kupil ga je ravno pri Marini, ki mu je pomagala pri nakupu in pri skrivanju naročila pred mano :) Očitno so nekatere poti res povezane, kajti sedaj pa sem postala del njenega ustvarjalnega tima, kar si štejem res v veliko čast, kajti njene izdelke obožujem in zaradi tega je moja soba še bolj vesela ;)

Pa da ne bom preveč dolgovezila, preidimo k moji prvi voščilnici. Že na prvi pogled sem se zaljubila v set štampiljk Cvetlični raj, zato je ta tudi osrednji del moje voščilnice.Odtisnila sem jo z blazinico, ki je primerna za barvanje z alkoholnimi markerji, jo seveda pobarvala ter izrezala s pomočjo šablone Cvetlični raj. Enako sem storila s prikupnimi ptički iz serije Ptičji prijatelji. Ker je barva rožic ter ptičkov kar izstopajoča, sem za osnovo voščilnice izbrala bolj nevtralne barve papirjev in papirja Pravljični vhod ter Pravljične rožice sta popolnoma ustrezala tej kombinaciji. Na sredini kvadrata, ki je malo manjši od voščilnice, sem s sredinskim krogom z notranjimi oblački izrezala odprtino.Na izrezan banerček sem s črno blazinico odtisnila napis. Na koncu sem voščilnico samo še
sestavila. Najprej sem zalepila papir Pravljični vhod, nato z lepilnimi penicami (da dobimo malo več dimenzije) papir Pravljične rožice z izrezanim krogom ter na koncu še pobarvane rožice, banerček ter ptičke, ki dajejo videz, da držijo napis.Tako je moja prva voščilnica končana. Izdelava je s pomočjo pripomočkov zelo hitra in enostavna, končni rezultat pa zelo simpatičen, se strinjaš?

Hvala za tvojo pozornost ter se vidimo in beremo zelo kmalu ;)

TjašaKomentiraj

* obvezna polja

« Nazaj