Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tjaša ustvarja z novo kolekcijo
Ojla,

Pa je prišla nova kolekcija štampiljk Mavelu! In moram priznati, ta kolekcija je res krasna in predvsem zelo uporabna. Najraje imam pripomočke, kateri mi lahko služijo na čim več načinov.

Ko sem dobila v roke večplastne rožice, mi kar ni dalo miru in sem jih morala takoj sprobati. Odtisnila sem jih z različnimi odtenki Distress blazinic. Poskušala sem izbirati tiste barve, ki so med sabo usklajene. V bistvu je šlo bolj za preizkušanje kot za izdelavo voščilnice.

Toda ko sem imela rožice odtisnjene in izrezane, se mi je kar naenkrat porodila ideja za voščilnico, ki je bila nato narejena v nekaj minutah.S šablono iz seta Zabavni pravokotniki sem izrezala bel papir, ki je malo manjši od osnove voščilnice. Na pravokotnik sem nato odtisnila s črno blazinico črte s štampiljko Izdelaj si ozadje.

Rožice sem zalepila na zgornjem robu črtaste štampiljke z različnimi debelinami 3D penic. Napis iz seta štampiljk Pozornost za vsak dan sem odtisnila na spodnjem delu voščilnice ter ga embosirala z zlatim prahcem.Dodala sem še tri polperlice, zalepila vse skupaj na osnovo in voščilnica je bila končana. Rožice res naredijo lep efekt s svojim večplastnim izgledom in ni potrebno veliko dodati na voščilnici. Kakšenkrat se je bolje držati pregovora ”Manj je več” ;)Napis na voščilnici pa je kot nalašč za mojo prijateljico, katera ima ravno sedaj nove izzive v službi. Voščilnica je lahko tudi motivacijska, kajne?

Hvala za tvojo pozornost in veliko ustvarjanja ti želim.

Tjaša

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj