Tjulenčkovo rožnato nebo


Tudi tale tjulenček je štampiljka, ki jo imam že kar nekaj časa in me vedno znova navduši. Pa ne samo on, tudi ostali prijateljčki iz seta. Danes sem se odločila da uporabim njega, ker ga je tako enostavno barvati in zanj dejansko potrebujem samo 1 distress blazinico (Pumice stone).


Ne vem zakaj, ampak meni so tako zelo všeč šali, ki so črtasti. Je pa pri njih tako, da ima del šala, ki je vodoraven, črte usmerjene v eno stran, del, ki je navpičen pa v drugo stran. Zato sem tokrat štampiljko na dizajnerski papir s črtami odtisnila 2x, enkrat da so bile črte vodoravne in drugič navpične.Vse skupaj sem potem ven izrezala s škaricami in prilepila en del šala z navpičnimi črtami, drugega pa z vodoravnimi, da izgleda realno, kot da bi šal zavezala na tjulenčku.

Podobno voščilnico sem videla na pinterestu in se nisem mogla upreti roza ozadju oz. nebu, ki sem ga naredila s senčenjem dveh roza barv.Da je nebo bolj magično in čarobno, sem dodala še 3 snežinke, večjo v levi zgornji kot, da sem uravnovesila tjulenčka, ostali dve pa bolj v desno, da sem z njima uravnovesila napis, ki je ravno prav navihan, da lepo paše na voščilnico.

Še moje vprašanje na koncu :) Na voščilnicah ti raje uporabljaš samo izrezke, ali se pogosto poslužuješ barvanja odtiskov? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!