Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tudi to je del življenja


Narava je oblikovala naše življenje tako imamo na eni strani lepe, pozitivne stvari, na drugi strani pa težke, žalostne stvari. In čeprav osebno najraje izdelujem lepe, pozitivne, razigrane voščilnice, pa včasih življenje prinese, da je potrebno narediti kdaj tudi sožalno voščilnico.

Ker bomo ta teden "praznovali" dan mrtvih, ko se družine zberejo skupaj in obujajo spomine na pokojne, so se punce pri CRAFT-alnici odločile, da bodo za tokratni izziv izbrale temo sožalan voščilnica.

Moram priznati, da sem se morala kar precej potruditi, saj mi je izdelava takih voščilnic precej težka. Predvsem zaradi tega, ker je moja želja, da preko voščilnic ljudi opogumljam in jim polepšam dan. Ob taki težki priložnosti, pa je to pogosto težko, saj gredo besede težje iz jezika in tudi težje jih je v tistem trenutku slišati.


Moja voščilnica je malce bolj živahnih barv s pridihom črnine. To je moj način, kako ob takem težkem trenutku v človeku obuditi upanje in voljo do življenja. Na voščilnici sem uporabila napis Iskreno sožalje, ki sem ga odtisnila s črno Delicata blazinico, ki ima v sebi noto nežnih bleščic. In če dobro pogledaš, sem na prazne bele dele odtisnila drobne pikice. Tudi tu sem uporabila Delicata blazinico, le da tu v beli barvi in nežne bleščice celotno voščilnico naredijo nežno, a ji vseeno dodajo globino.

Tele vrtnice so mi zelo pri srcu, saj je njihovo odtiskovanje zelo enostavno in še večbarvno je. Listke sem odtisnila ko sem imela že vse vrtnice odtisnjene, da sem jih lahko maskirala z maskirnim trakom in tako zaščitila njihove lepe cvetove pred zeleno barvno blazinico (ali v mojem primeru tremi blazinicami :))


Za še malce več globine, pa sem dodala črn oz temno siv okvirček, ki sem ga na na osnovo za voščilnico prilepila s 3D penco. Po robovih voščilnice pa sem pustila bel rob, saj pomaga učku, da potuje v središče voščilnice, ki nosi sporočilo.

Ker mi je pri rezanju sivega okvirčka ostal papir in ker sama nisem ravno navdušena nad tem, da male papirje shranjujem, stran jih pa tudi ne maram metati, sem ga uporabila na notranjosti voščilnice. Kjer pa sem odtisnila napis Verjemi, kmalu bo bolje, ki sem ga dobila v bistvu iz seta štampiljk, katerega sem oblikovala za voščilnice, ki so namenjene okrevanju. Kdo bi si mislil, da jih lahko uporabim, tudi na sožalni voščilnici in ravno s tem napisom dodam pozitivizem sami voščilnici, kateri meni zelo veliko pomeni.


Napis v nostranjosti sem odtisnila z dvema belima blazinicami. Napis bolje sem odtisnila z belo Delicata blazinico, ostali del napisa pa z Lawn Fawn belo blazinico. Ker siv papir strukturiran, mi je bil moj Misti v veliko pomoč, saj sem na isto mesto hitro, enostavno in natančno odtisnila obe štampiljke (bolje 3x, daljši napis pa 2x).

Upam, da ti je moja voščilnica všeč in da se nam boš pridružila na CRAFT-alnici na izzivu s svojo verzijo voščilnice. Punce tega sicer niso napisale, pa te jaz vseeno "izzivam" na izdelaš čim bolj toplno in pozitivno sožalno voščilnico, ki bo prejemnika kljub žalostnemu dogodku, pogrela pri srcu in dala zagona za naprej :)

Za več informacij, pa hitro na CRAFT-alnico, kjer lahko tudi prijaviš svojo voščilnico in se poteguješ za nagrade, ki sem jih tokrat izbrala zate. Mislim, da ti bodo všeč :)

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj