Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Ustvarjalni kotički

naslov-na-blogu-1  
  • Jaz zelo rada pogledam po različnih ustvarjalnih kotičkih, še posebno tistih pospravljenih :) Hmmm mislim, da meni do tega manjka še kar nekaj vaje in predvsem vstrajnosti, da za seboj resnično pospravim, ko končam z ustvarjanjem :) Točno zdajle sem se spomnila na čas, ko je bil moj ustvarjalni kotiček omejen samo na malo mizico v dnevni sobi za kavčem in kako so povsod po tleh vedno ležali drobni papirčki, ki so ostali od rezanja... Vsaj tega ni več, hvala bogu :)
 
  • Upsss malce sem skrenila iz smeri :) Za danes sem na internetu našla kar nekaj čudovitih in domiselnih ustvarjalnih kotičkov, katere bi želela podeliti z vami... Le kdo pa ne pogleda rad tega :)
The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-18 photo-600x399 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-4 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-6 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-7 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-9 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-15 The-Organised-Housewife-Craft-Room-Storage-Ideas-16  
  • So ti všeč? Zelo rada bi videla tvoj kotiček, zato te vabim, da njegovo slikico pokažeš na naši FB strani :) Pa ni važno kako izgleda, lahko je razmetan ali pospravljen :) Kakor ti je ljubše... Jaz bom v obeh primerih rada pokukala kaj lepega nastaja v njem :) Do naslednjič pa te iz srca pozdravljam in ti pošiljam en topel objem :)
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj