Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

V življenju štejejo drobne stvari


Včasih se mi zdi, da ljudje vsakič bolj hrepenimo po velikih stvareh. In kar je še najbolj zanimivo, želimo jih takoj. Po možnosti že včeraj. Pozabimo pa na tiste drobne male stvari, ki so dejansko tiste, ki nam lepšajo življenje.

Z mojo današnjo voščilnico vas želim spomniti, da v življenju dejansko največ štejejo drobne stvari, ki se ponavadi zgodijo na poti do večjih želja. In ravno naše zavedanje in hvaležnost zanje, nam pomagajo na poti do cilja.


In da znamo te drobne stvari opaziti, jih moramo znati tudi deliti. Pa naj bo to s šopkom rožic, ali pa z drobno pozornostjo kot je recimo voščilnica. Saj na konec koncev, lahko šopek vrtnic odtisnemo tudi na voščilnico.

Moja današnja voščilnica je precej enostavna in prav tako tudi njena izdelava. Vrtnice sem odtisnila s pomočjo mistija, pomagala pa sem si tudi s tehniko maskiranja. Najprej sem odtisnila sredinsko vrtnico, ki je v ospredju šopka, jo maskirala in potem odtisnila še vrtnici levo in desno od nje.

Da šopek izgleda malce bolj bogat, saj sem odtisnila samo 3 vrtnice, sem na del, kjer se stikajo peclji, prilepila še mašnjico v nežni bež barvi.


Ker sem želela, da je pozornost očesa na šopku, sem okoli njega prilepila še okvirček, ki sem ga izrezala iz novega črnega papirja s pikicami, s katerim sem naravnost obsedena, saj je res tako vsestransko uporaben.

Takolele... To je moja današnja voščilnica, ki jo bom ta teden poslala eni izmed vas. Kaj pa ti? Že imaš osnovno idejo za voščilnico, s katero boš ta teden polepšala dan svoji prijateljici, znanki ali osebi, ki ti veliko pomeni?

Počasi te bom prepustila tvojemu razmišljanju o voščilnici, katero boš izdelala ta teden... Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

Veliiiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj