Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vanja predstavlja #4

POČITNIŠKO PRAZNOVANJE

 
  • Čas hitro teče in že spet sem z Vami Vanja. Tokrat počitniško razpoložena s prav posebno fantovsko voščilnico za rojstni dan. V julijskem paketku, sem med drugim dobila tudi tagce, ker jih nisem uporabila pri prešnjem projektu, sem tuhtala kako jih uporabiti. Tuhtanje se je le obrestovalo in tagci so bili uporabljeni za izdelavo škatlice, ki je osnova tokratne voščilnice.
 
  • Štiri tagce sem tako prepognila na polovico in jih zlepila skupaj. Da je iz tagcev nastala  res škatlica sem si pomagala s paprijem, ki sem ga z obeh strani naluknjala s pomočjo štance Doily Lace in vse skupaj prilepila tako da sta zavihka papirja povezala dva sosednja tagca. s pomočjo papirja in šablone, sem naredila morje, dodala otoček na katerem stoji simpatičen mornaček ter dodala ozadje z nekaj belimi oblaki in sončkom.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  
  • Ker gre za rojstnodnevno voščilnico, sem na bener dodala napis vse najboljše in vse skupaj s pomočjo dveh zobotrebcev dodala nad modro nebo  :D.  Samo škatlico sem okrasila z ostanki potiskanega paprija in s pomočjo satenatega traku, ki sem ga zavezala v mašnjo. Dodala sem tudi obesek v obliki male ladjice. Za piko na i sem škatlico  postavila na 4 lesene perle, ki delujejo kot podastavek, fantku pa družbo in senco na samotnem otoku dela palma.
 
  • To je za tokrat vse lep ustvarjalni pozdrav.
 
  • Vanja
Si želiš izdelati podoben izdelek? Seznam uporabljenih pripomočkov najdeš spodaj. S klikom na sličico, pa te poveže na stran izdelke, kjer najdeš dodatne informacije o njem.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj